• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Returnering


Hos Pixizoo tilbyder vi 14 dages returret. Du kan både returnere hele din ordre eller dele af den.  


OBS: Du kan allerede nu købe julegaver, vi bytter julegaver frem til 31/1-24
​​​​​​​

Ved returnering til DSV/Pixizoo sker tilbagebetalingen altid til det betalingskort, som ordren er gennemført med. Bemærk, at der kan gå nogle dage, inden du kan se pengene på din konto.


Vil du sende din web ordre retur, skal du sende det til følgende adresse:


DSV
Hedelandsvej 28A, port: 139–142
2640 Hedehusene
Att. Pixizoo


Du kan købe en returlabel hos GLS her


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.


Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.


Refusion sker til det betalingskort, som ordren er gennemført med. Bemærk, at der kan gå nogle dage, inden du kan se pengene på din konto. Du skal selv betale fragtudgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.


Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer som grundet sin størrelse, vægt eller dimensioner eller dets sikkerhed ikke egner sig som pakkepost. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 5.000 kr.
Tilbagebetaling af købsbeløbet inden for de første 14 dage


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Fra vi modtager din returordre til du kan se pengene retur på din konto, går der maks 14 dage, men ofte kortere tid.

Du kan allerede nu købe julegaver, vi bytter julegaver frem til 31/1-24

​​​​​​​Varens stand


Inden for de første 14 dage efter du har fortrudt dit køb, kan du miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som de fungerer på, eller du ikke har fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du fortryder købet senere end 14 dage efter levering, skal varen returneres i ubrugt stand.