• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating

Velkommen til Pixizoo blog! Vi ved at tiden med børn, både før og efter fødslen, ofte rejser en række spørgsmål, og det kan til tider virke overvældende med alt, man skal håndtere - det forstår vi!

Derfor har vi samlet nogle artikler, der kan give dig et lille forspring og hjælpe dig på vej.Du finder artikler indenfor emnerne:

Graviditetstest for nybegyndere


Hvor tidligt kan du tage en graviditetstest, og hvornår kan du være sikker på svaret. Læs med her og bliv meget klogere på din graviditetstest.


Gravid? Se de 12 tidlige tegn på graviditet


Ømme bryster, kvalme, ekstrem træthed, cravings og hovedpine er nogle af de første symptomer på graviditet. Se 12 tidlige tegn på graviditet.


Gravid - hvad venter dig?


Læs om de første graviditets-symptomer, hormoner, humørsvingninger, kroppens forandringer, plukveer, mad, vitaminer og motion i graviditeten.


Sådan undgår du morgenkvalme


Når du står med den positive graviditetstest i hånden, farer mange tanker og følelser sikkert gennem din krop: glæde, spænding, frygt og… kvalme.


Hvad koster det at få et barn?


Hvad koster et barn? En baby fører mange ændringer med sig. En af dem du måske ikke tænker over er, hvor meget det kommer til at koste at få en baby. Læs meget mere og få gode spareråd her.


5 gode apps til gravide og kommende forældre


Har du svært ved at finde rundt i junglen med graviditets apps? Der er meget at holde styr på under en graviditet, og vi har derfor testet nogle af de mest populære apps, for at finde ud af hvilken der er den rette for dig.


Gode råd: Når 2 bliver til 3


Når 2 bliver til 3. Gode råd til førstegangsforældre. Vi har samlet tanker og bekymringer, som opstår ved familieforøgelse. Artiklen indeholder tjekliste til hospitalstasken til når den lille ny melder sin ankomst. Held og lykke med den kommende familieforøgelse!


8 søde måder at afsløre din graviditet på


Tillykke! Du er gravid og I skal være forældre. Måske har du stadig ikke afsløret din graviditet for familie og venner? Vi har sammensat 8 søde måder at afsløre din graviditet på. Har du brug for inspiration? Så læs med her.


Graviditetssvømning: Derfor er det godt for dig og din gravide krop


Hvorfor er graviditetssvømning godt for dig? Lad dig inspirere og bliv guidet til, hvordan du holder dig i form under din graviditet. Læs hvorfor graviditetssvømning er godt også effektive øvelser, som du kan lave i vandet.


Kan jeg rejse under min graviditet?


Vil du gerne ud og rejse? Er du gravid? Og er du i tvivl om hvad du skal være opmærksom på, som gravid rejsende? Så læs med her! Få styr på flyveregler, vaccinationer, forsikringer og lægens råd.


Tjekliste til hospitalstasken


Hvad er vigtigt at pakke i hospitalstasken, når turen går mod fødegangen? Vi har lavet nogle lister over, hvad du kan pakke til dig og din kommende baby. Se vores tjekliste til hospitalstasken her.


Fødslen og dens faser


Måske har du gjort dig mange tanker om, hvordan du drømmer om at føde. Måske har du læst en masse bøger om fødsler, set fødselsvideoer eller gået til fødselsforberedelse. Eller måske tænker du, at det nok skal gå og at du vil lade din krop og jordemødrene vise vejen.


Kroppen efter fødslen


Hvad sker der med kroppen efter en fødsel? Hvornår løber mælken til? Hvornår må du træne og hvad er babyblues? Bliv meget klogere her.


Børnepenge: Hvad er det og hvor meget får du udbetalt?


Hvad er børnepenge, også kaldet børne- og ungeydelse, og hvem har ret til det? Hvor meget kan du få i børnepenge, og hvornår får du dem udbetalt?


Amning: Sådan kommer du i gang


Få gode råd til at komme godt i gang med amningen, få gode ammestillinger som ex laid back og bliv klogere på, hvor ofte og hvor længe du skal amme samt hvordan du øger mælkeproduktionen


Gå glad i bad: Babys første bad


Hvornår må din baby komme i bad og hvad skal du bruge? Vi har sammensat nogle gode råd, for at gøre den første tur i badet til en hyggelig oplevelse


Babysvømning: Sådan kommer du i gang


Hvorfor skal du gå til babysvømning med dit barn? Babysvømning er en SKØN oplevelse for både dig og dit barn og samtidig er det med til at fremme den motoriske udvikling hos barnet


Tigerspring: Hvad er det og hvordan tackler du det?


Hvad er et tigerspring? Babyer og små børn udvikler sig i 10 mentale udviklingsspring i løbet af 18 måneder. Et tigerspring kan være en stor forandring i din babys liv, da dit barn lærer noget nyt gennem hvert spring. Bliv klogere på de 10 forskellige tigerspring og hvordan du støtter dit barn i det her


Babys kognitive udvikling: Hvornår kan mit barn hvad?


Hvornår kan baby se farver? Hvornår kan baby holde øjenkontakt og smile? Vi har lavet en fin oversigt over din babys kognitive milepæle de første år.


Babys motoriske udvikling: Hvornår kan mit barn hvad?


Hvornår kan baby sidde? Hvornår kan baby og gå? Vi har lavet en fin oversigt over din babys motoriske milepæle de første år


Styrk din babys motorik


Hvordan styrker jeg mit barns motorik? Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du kan lave forskellige øvelser for at styrke din babys motorik derhjemme.


8 sanselege til babyer og små børn i hjemmet


Sanselege er ikke kun en god måde at underholde dit barn på. Det er også en sjov måde, hvor du kan stimulere og udvikle dit barns sanser. Sanselege giver mulighed for fordybelse og styrker både evnen til at fokusere og fastholde koncentrationen.Tips til en god puttetid


Du kan måske relatere til, at puttetid godt kan føles som en lang og sej kamp. Vi har samle nogle forskellige forslag til, hvad der måske kan hjælpe jer på vej til, at putte tiden bliver nem og hyggelig


Kom godt i gang med skemad til din baby


Hvornår må du give din baby skemad og hvordan starter du? Se vores gode råd til, hvordan I får den bedste start på babymos- og grød. Læs også om BLW og andre ting, der er værd at vide, når dit barn skal i gang med fast føde.


BLW: Baby-Led Weaning – Hvad er det og hvordan gør du?


BLW (Baby-Led Weaning) er, når du selv lader dit barn styre overgangen fra mælk til fast føde. I stedet for at made din baby med grød og mos, er der fokus på babys udvikling og egne grænser. Bliv meget klogere på metoden her

Hvad skal barnet hedde?
Tjekliste til babyudstyr


Hvad skal du bruge, når du venter dig en lille ny? Se vores tjekliste med ting, du skal bruge til en nyfødt, og bliv klædt på til den kommende familieforøgelse. Listen er delt op i, hvad der er en nødvendighed, og hvad der bare er rart at have.


Guide til autostole

Guide til Baby Jogger

8 råd: Sådan vedligeholder du din barnevogn


Forlæng levetiden af din barnevogn ved korrekt vedligeholdelse og pleje. Få 8 hurtige råd til vedligeholdelse af din barnevogn her. Gælder alle typer vogne.


Babynest: En tryg base til dit barn


En babynest er blevet en rigtig populær baby-accessories i Danmark de seneste år. Men hvad er en babynest, hvorfor er det en god ide, og kan baby sove i den om natten? Læs om 8 gode grunde til at du burde anskaffe dig en babynest.


Den store dyneguide - hvordan vælger du den rigtige dyne?


God nattesøvn og komfort er vigtig for dit barns udvikling, og derfor kan den helt rigtige dyne bidrage til endnu bedre søvn. Der er meget at skulle overveje, når man skal finde en kvalitets dyne til dit barn. Skal det være dun eller fjer? Hvad er kapok egentlig? Og hvordan er det nu lige man vasker en dyne, hvis man overhovedet må? De mange spørgsmål vil vi svare på i denne guide.


Guide: Børnesikring inde og ude


En af dine aller største bekymringer som forælder er, om der skulle ske dit barn noget. Børnesikring af hjemmet er utrolig vigtigt for at forebygge skader og uheld. Se vores guide og skab sikkerhed i hjemmet både inde og ude.


De vigtigste børnesikringer i hjemmet


I denne artikel sætter vi fokus på, hvad der kan gå galt, samt gøre det så nemt som muligt at mindske risikoen for ulykker. Som nybagt forælder eller bedsteforælder kan du nemlig selv gøre meget for at gøre dit hjem klar til en lille ny. Det handler om at gå ned i børnehøjde, tænke et skridt foran og prioritere de praktiske løsninger og den gode indretning.


Indretning af børneværelset


Mangler du inspiration til indretning af dit barns værelse? Vi har samlet tips og tricks til hvordan du, sammen med dit barn, skaber et hyggeligt og inspirerende værelse, som inviterer til leg alene, med vennerne og med dig. Se her hvordan.


Guide: Sådan finder du den rigtige sut


Der findes mange forskellige sutter på markedet. De kommer i forskellige forme, materialer og størrelser, og det kan som forældre være en jungle at finde rundt i.Denne guide kan forhåbentlig hjælpe dig, så du er bedre klædt på til at finde den rigtige sut til din baby.


Guide: Find den bedste babyalarm


Er du på jagt efter en ny babyalarm? Måske du føler dig en smule forvirret over de mange muligheder og funktioner i de forskellige babyalarmer? Det kan vi godt forstå, så derfor vil vi gerne vise dig nogle af vores mest populære babyalarmer og hjælpe dig til at finde ud en babyalarm der opfylder de behov du har.


Guide: Find den bedste bæresele eller vikle til dig og din baby


Hvornår må min baby bruge bæresele eller vikle og hvilke typer findes der? Det kan være svært at danne sig et overblik over de forskellige bæreseler, vikler og slynger – og ikke mindst de mange bæremetoder. Se vores guide og bliv klædt på til at vælge den rigtige bæresele til dig og dit barn.


Guide: Regntøj og termotøj til børn


I valget af efterårets overtøj til børnene, kan vi ikke komme udenom regntøj, termotøj eller måske regntøj med fleecefor?Det kan være en jungle at finde rundt i, så forhåbentlig kan denne guide hjælpe dig til det rigtige køb


Bliv forårsklar med overtøj og sko


Når foråret nærmer sig, er det væk med vinterstøvlerne og frem med termosæt og regntøj. Se vores miniguide og få dit barn klædt ordenligt på til foråret


Fordelene ved uldtøj til babyer og børn


​​​​​​​Uldtøj til børn er en god og nem måde at holde dit barn varmt og tørt. Læs mere om fordelene ved uldundertøj og uldtøj til babyer og børn, hvornår dit barn skal bruge uldtøj samt gode råd til vask og pleje


Størrelsesguide til baby- og børnesko


Se vores størrelsesguide og find den rigtige sko til dit barn. Mål dit barns fod og bliv klogere på voksetillæg, glidetillæg, rundingstillæg og meget mere.


Børnesko: Guide til materialer og pleje


Gode materialer er vigtigt, når du skal vælge børnesko. Bliv klogere på de forskellige materialer, få gode råd til pleje og find ud af, om børnesko kan gå i arv


Guide: Sådan finder du den rigtige begyndersko

​​​​​​​

Hvornår må mit barn for begyndersko på? Hvad er en prewalker? Og hvordan finder jeg den rigtige model? Bliv guidet til dit barns første sko her.


Legetøj der stimulerer kreativiteten


Med kreativt legetøj styrkes og udvikles dit barns kreativitet og finmotorik. Udfordre dit barns kreative evner gennem forskellige aktiviteter. Vi guider dig igennem kreativt legetøj for børn på 1 år og frem til skolealderen.


De bedste børnebøger til de mindste og større børn


Anbefalinger til både gode, klassiske og populære børnebøger. Oplæsning med dit barn gavner dit barns udvikling og skaber samtidig nærvær og tryghed. Placér bøgerne på boghylder og bogreoler


Guide: Sådan finder du den rigtige løbecykel


En løbecykel giver dit barn en stor frihed til at kunne komme hurtigt omkring, når I er ude på eventyr. En løbecykel gør også overgangen til en normal cykel sjovere og lettere. Der findes både tohjulet- og trehjulet løbecykler. Bliv klogere på dem alle her.


Udeleg og udendørs legetøj til små børn


Når vejret bliver bedre, er det med at finde udendørs legetøj frem og flytte indendørs aktiviteter ud i det fri. Gør legen sjovere med havelegetøj til de små børn. Bliv inspireret her.


Udeleg og udendørs legetøj til større børn


Foråret er over os, og det er med at finde alt udendørs legetøj frem. Flyt aktiviteterne ud i det fri, og gør legen sjovere med havelegetøj til større børn. Find inspiration her.


Børnesygdomme: De 6 mest almindelige


Varm, slatten og ingen appetit? Du er som regel ikke i tvivl, når dit barn er sygt. De mest almindelige børnesygdomme i Danmark er Skoldkopper, kighoste, tredages-feber, lussingesyge, skarlagensfeber og hånd-, fod- og mundsygdom. Læs mere om dem her.


Hjælp, mit barn er forkølet


Små børn bliver forkølet. Ofte! Især hvis de går i daginstitution, Det kan være hårdt at have et barn, der er forkølet og hoster. Det kan både gå ud over nattesøvn og overskud. Vi har samlet 6 gode råd til at komme lidt lettere igennem forkølelsen.


Kør-selv-ferie med børn


Kør-selv-ferie med børn kræver organisering og planlægning. Vi har sammensat nogle gode råd til bilferie med børn og opstillet et utal af kreative bil-lege, I kan bruge på de længere bilture. Så går tiden altså bare lidt hurtigere ;)


Gør bilturen sydpå til en succes


Med vores gode råd til bilferie med børn, får du tips og tricks til perfekt underholdning under bilturen. Undgå skænderierne på bagsædet og hav små gaver, lækkerier og forskellige lege klar, som kan trækkes frem, når kedsomheden melder sig.


Tjekliste og pakkeliste til skiferie


Har du styr på pakkeliste til skiferien? Når du skal på skiferie med børn, er der en del ting, som du skal huske. Vi har lavet en huskeliste til skiferie med børn, som bl.a. indeholder gode råd til dit barns mest optimale påklædning.


Gode råd til skiferie med børn


Går skiferien til Norden eller Alperne? Skiferie med børn er ikke altid nemt. Vi har samlet vores bedste råd, til en skiferie med børn! Læs mere her.


I sommerhus med børn


Går ferien eller weekenden til en tur i sommerhus? Vi har samlet gode råd til dig, der lejer sommerhus og bud på sjove sommerhusaktiviteter med børn. Gør turen til en succes – Læs mere her!


Pakkeliste: I sommerhus med børn


Hvad skal du huske at pakke og hvad er vigtigt at få med, når du skal have dit barn med i sommerhus? Vi har samlet en pakkeliste til dig, med gode råd, anbefalinger og inspiration til den helt perfekte sommerhustur med børn.


Sommerferie i Danmark: Hvad skal tiden gå med?


Skal sommerferien holdes i Danmark? Og mangler du inspiration til hvad du og dit barn skal finde på at lave? Så læs med her. Tag på en børnevenlig campingplads, overnat i naturen eller besøg Danmarks smukke naturperler!


16 fede aktiviteter i Aarhus, du kan lave med børn


Aarhus byder på en masse sjov for børnefamilien. Vi har samlet 16 aktiviteter for børn i alle aldre. Du finder alt fra legepladser og museer til dyreparker og svømmerhaller. Se mere her.


Guide: Flyv afsted med dit barn


Skal du og dit barn ud at flyve? Vi har lavet en guide med gode råd til dig, så du kan gøre flyveturen mest mulig behagelig for dig og dit barn. Læs mere her.


Tips til at flyve med baby


Skal du have din baby med ud at flyve? Er du nervøs over hvordan det kommer til at gå? Vi har opstillet tips og gode råd til dig, så du kan gøre flyveturen mest mulig behagelig for dig og din baby. Læs mere her.


Guide: 7 skarpe tips til at rejse med baby


At rejse med baby kan være angstprovokerende og frygten for at baby begynder at græde i flyet er utrolig stor. Folkene bag Babyhelp.dk har opstillet 7 skarpe tips til at rejse med baby. Tips til hvad man skal huske at pakke, hvordan du overlever flyveturen og meget mere.


Hyggelige og kreative aktiviteter for børn i efteråret


Efterårsferien nærmer sig og derfor har vi lavet en liste over hyggelige aktiviteter for børn og voksne, som I kan hygge jer med når årstiden skifter. På listen finder du både aktiviteter som egner sig til inde- og udeleg så I har noget at hygge jer med, uanset vejret.


Must haves til strandturen med børn


Har du helt styr på, hvilket tøj og udstyr du skal bruge, for at få den bedste sommer for dig og din familie? Der er meget at finde rundt i, og vi har derfor lavet en guide til at hjælpe dig på rette vej. Se her, hvordan du bedst kan beskytte dit barn for sommervarmen og solen blandt andet på stranden.


Baby i sommervarmen


Se her, hvordan du tjekker din babys kropsvarme og få ideer til, hvad du kan lave med din baby i sommervarmen. Husk væske, babysolcreme og UV-beskyttelse og hold jer til skyggen, så er I godt på vej.


DIY: 5 sjove DIY-projekter du kan lave med børn


5 nemme DIY-projekter du kan lave med dit barn eller barnebarn. Underholdende børneaktiviteter, hvor baby også kan være med – i hvert fald se på. Projekterne at oplagte at lave, når der er ferie på programmet.


Kreative aktiviteter for børnefamilien i påsken


Leder du efter kreative aktiviteter for dig og dit barn i påsken? Lad dig inspirere her. Vi har samlet en liste af sjove og hyggelige ting, som du kan lave med hele familien i påsken. Pust og mal på æg, lav påskepynt og gå på æggejagt. Se mere her.


Nissen flytter ind - idéer til nisseløjer i december


Kender du det med at stå sidst på aftenen og komme i tanke om, at der skal laves nissedrillerier? Det gør vi - og derfor har vi samlet en liste med de bedste nisseløjer til dig.

Guide til juleklip og klister med børn


Kreative små juleaktiviteter er et hyggeligt indslag, som du kan lave sammen med dine børn. Vi kommer her med 10 gode bud på, hvad i sammen kan lave af kreative ting i julen. Der er både noget for de helt små børn, men også lidt større udfordringer for de store børn.


Kreative idéer til hjemmelavede julegaver fra børn


Vi er kommet på en række gode idéer, som hverken koster mange penge eller timer i propfyldte butikker. Med disse gaveidéer kan du i ro og mag sidde og hygge med dit barn derhjemme, imens der bliver lavet personlige og unikke gaver til hele familien.


Julebag med børn


Du ved, det er jul, når duften af brunkager, pebernødder og vaniljekranse spreder sig i hjemmet og automatisk skaber den hyggelige og lune julestemning. Det kan godt svine lidt mere, når børnene er med i køkkenet. Men dine børn vil elske at hjælpe med at blande, røre og ælte dejen - og selvfølgelig trykke julesmåkagerne ud med yndlingsudstikkerne.

Sjove juleaktiviteter du kan lave med børn juleaften


Glæder dit barn sig til juleaften? Vi kan love dig for, at det gør vi. At vente på julemanden og alle gaverne kan virke så laangtrukken. Vi har samlet fem sjove aktiviteter, du kan lave med børnene, så ventetiden føles lidt kortere.