• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Vilkår & handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger


Pixizoo ApS

CVR. nr. 43709070

Adresse: Søren Frichsvej 38K 1. sal, 8230 Åbyhøj

E-mailadresse: kundeservice@pixizoo.dk

Tlf.: 88 88 74 15


Returadresse:

DSVHedelandsvej 28A, port: 139-142

2640 Hedehusene

Att.: Pixizoo


Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på Pixizoo.dk til levering i Danmark.


I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.


Prisfejl  

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.2. Køb & betaling  


www.pixizoo.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor næsten altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.For at handle på Pixizoo.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Du kan ændre indhold i indkøbskurven helt frem til, du bekræfter dit køb ved at trykke på knappen ”Gennemfør betaling”. Herefter går din ordre videre til Pixizoo.dk. Når du har købt en vare hos os, modtager du en ordrebekræftelse for vores modtagelse af dit køb.


2.1 Betalingsmuligheder og gebyrer

Du har følgende betalingsmuligheder på Pixizoo.dk:  


 • Dankort/Visa
 • Mastercard & Visa
 • MobilePay
 • Visa Electron
 • Apple Pay
 • Anyday


Der er ikke gebyr ved betaling med ovenstående kort på Pixizoo.dk.


For at sikre mod kreditkortsvindel har de danske banker introduceret et ekstra sikkerhedscheck. Det betyder, at du kan blive bedt om at godkende dit køb med NemID. Det anbefales, at du anvender NemID appen. Du kan undgå dette ekstra check med MobilePay.

Ved mistanke om kortsvindel kan Pixizoo ApS kræve betaling via bankoverførsel.


Reservation af beløb på internationale betalingskort


Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil (1) vi hæver beløbet i forbindelse med afsendelse af varen, eller indtil (2) pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.


Ved annullering/fortrydelse af købet er udløbsperioden for reservationen forskellig, og afhænger af hvilket kort der benyttes.

Betaler du med MasterCard, kan det tage op til 30 dage før pengene er frigivet. Det tager dog ofte omkring 10 dage.

Betaler du med VISA tager det mellem 1-3 hverdage før pengene er frigivet.


Du har mulighed for at forkorte processen ved at række ud til din egen bank og fremvise dokumentation for annulleringen. Dokumentationen kan fremsendes ved at kontakte Pixizoo.dk.3. Fragt & levering


Hos Pixizoo.dk sørger vi naturligvis for at du vil få pakken på bedste og hurtigste måde. Du vil derfor ved check out få vist hvilke muligheder du har for levering, som er gældende for netop din ordre.


3.1 Levering fra Pixizoo.dk

Du vil altid kunne se den forventede leveringstid, ved selve varen.

Som standard leverer vi inden for 1-2 hverdage, hvis ikke andet er oplyst under den pågældende vare. Bemærk at der ved bestillingsvarer generelt er længere leveringstid.


Din forsendelse er forsikret og du kan spore pakken med tilsendte track & trace.


Tilgængeligheden af de forskellige leveringsmuligheder afhænger enten af varens vægt og størrelse eller leveringsadresse. Ved særligt tunge eller ekstra store forsendelser kan kun leveres med fragtmand.


Vi tilbyder følgende leveringsmuligheder:GLS pakkeshop

Vi tilbyder levering til GLS pakkeshop.


 • Ved køb over 499 kr. koster det 0 kr.
 • Ved køb under 499 kr. koster det 29 kr.GLS hjemmelevering


 • Ved køb over 499 kr. koster det 19 kr.
 • Ved køb under 499 kr. koster det 39 kr.BURD Delivery Aftenlevering til hjemmeadresse (udvalgte postnumre)


BURD Delivery Aftenlevering

Levering førstkommende hverdag til hjemmeadresse.  


 • Ved køb over 499 kr. koster det 49 kr.
 • Ved køb under 499 kr. koster det 49 kr.


BURD Delivery Express

Levering samme aften på hverdage til hjemmeadresse.  


 • Ved køb over 499 kr. koster det 49 kr.
 • Ved køb under 499 kr. koster det 49 kr.Fragtmand

Ved særligt tunge eller ekstra store forsendelser kan der kun leveres med fragtmand. Det koster altid 250 kr.Udland

Ønsker du levering til udlandet, da kontakt venligst vores kundeservice på e-mail kundeservice@Pixizoo.dk eller tlf. 88 88 74 15.

Obs. Hvis du kan se at pakken har fået synlige skader undervejs ved transporten. Opfordrer vi kraftigt til at du afviser pakken ved modtagelse.3.1.1 GLS pakkeshop

Du vælger selv i hvilken pakkeshop, du vil hente din pakke. GLS sender automatisk en mail/sms til dig, når din pakke er klar til afhentning. Heri står hvad du skal medbringe og oplyse, når du henter pakken.

Pakken skal afhentes inden for 7 dage, da den ellers automatisk sendes tilbage til afsender.3.1.2 Fragtmand

I visse tilfælde, hvis forsendelsen vejer over 35 kg. eller er for stor, eller for varens sikkerhed, vil ekspeditionen ske via fragtmand. Vi gør dig opmærksom på, at fragtmanden leverer til kantstenen, dvs. fragtmanden ikke bærer forsendelsen til døren. Der skal være en hjemme på adressen til at modtage pakken og kvittere for modtagelsen. Vi leverer som udgangspunkt 1-2 hverdage efter du har lavet din ordre.  Fragtmanden leverer mandag til fredag mellem kl. 8.00 og 16.00. Vi har desværre ingen indflydelse på det præcise tidspunkt.4. Fortrydelsesret


Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på vores webshop. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked, om at du vil fortryde dit køb.  


Fortryder du dit køb inden for de første 14 dage – har du 14 dage til at sende varen tilbage til os, fra det tidspunkt du har givet besked om at du har fortrudt dit køb. Du kan give os besked på enten e-mail (kundeservice@pixizoo.dk), på tlf. 88 88 74 15 eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder vedhæftet i din ordrebekræftelse.


Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


På nogle varer er der ikke fortrydelsesret, eller man kan miste sin fortrydelsesret, fx på grund af varens art, eller hvor du kan fortabe din fortrydelsesret ved at bryde evt. plomberinger. Læs mere i afsnit 4.1.2 ”varer undtaget fortrydelsesretten”.


Efterfølgende skal varen være i hænde hos Pixizoo inden de 14 dage efter køb.4.1 Returnering

Hvis du ønsker at returnere hele eller dele af din ordre, kan du sendes det retur til os.


Ved returnering til DSV/Pixizoo sker tilbagebetalingen altid til det betalingskort, som ordren er gennemført med. Bemærk, at der kan gå nogle dage, inden du kan se pengene på din konto.


Vil du sende din web ordre retur, skal du sende det til følgende adresse:


DSV

Hedelandsvej 28A, port: 139–142

2640 Hedehusene

Att. Pixizoo


Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Husk at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller anden dokumentation for dit køb.


Refusion sker til det betalingskort, som ordren er gennemført med. Bemærk, at der kan gå nogle dage, inden du kan se pengene på din konto. Du skal selv betale fragtudgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.


Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for varer som grundet sin størrelse, vægt eller dimensioner eller dets sikkerhed ikke egner sig som pakkepost. Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 5.000 kr.


Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling.4.1.1 Tilbagebetaling af købsbeløbet inden for de første 14 dage

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Fra vi modtager din returordre til du kan se pengene retur på din konto, går der maks 14 dage, men ofte kortere tid.4.1.1.2 Varens stand

Inden for de første 14 dage efter du har fortrudt dit køb, kan du miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi du reelt har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som de fungerer på, du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du dog fortryder købet senere end 14 dage efter levering, skal varen returneres i ubrugt stand.4.1.2 Varer undtaget fortrydelsesretten

Af hygiejnemæssige årsager, er der varer som er undtaget fra fortrydelsesretten, hvis plomberingen er brudt. Disse undtagelser kan efter omstændighederne f.eks. være, men ikke begrænset til:  Visse varer og udstyr som er relateret til pleje af baby og amning, f.eks. sutter, sutteflasker, cremer, termometre, og ammebrikker.5. Reklamation


Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du har 2 års reklamationsret og at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som mulig, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.


Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kundeservice@pixizoo.dk eller telefonisk på 88 88 74 15. Afhængig af den konkrete situation vil du modtage de videre instrukser. Husk at oplyse ordrenummer.


Såfremt det er en transportskade følger vi transportørens handelsbetingelser. Dem kan du læse nærmere om på GLS.dk og burd.dk.


Når du returnerer varen, bedes du samtidig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Husk også at vedlægge kopi af ordrebekræftelse eller anden form for dokumentation, så vi kan spore din ordre i vores system.


Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger for at sende varen retur til os. I modsat fald skal du selv afholde alle udgifter til transport, herunder vores fragtomkostninger til returnering af varen efter undersøgelse.


Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil vores modtagelse. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer.6. Persondata


Pixizoo respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du afgiver på Pixizoos webshop. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. Pixizoo registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Ved at benytte Pixizoo.dk eller bestille varer i Pixizoos webshop accepterer du, at Pixizoo registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

Du kan benytte Pixizoo.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Pixizoo.dk benytter cookies (se mere i afsnittet nedenfor), men benyttelsen af Pixizoo.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.For at Pixizoo kan handle og levere varer, nyheder og andre tjenester, har vi brug for visse personoplysninger, som du selv afgiver, eksempelvis når du:


 • Foretager et varekøb i Pixizoos webshop
 • Tilmelder dig et nyhedsbrev
 • Deltager i en konkurrence
 • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
 • I øvrigt giver personoplysninger til os via Pixizoo.dk eller på anden mådeVed afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at Pixizoo behandler personoplysningerne, herunder at Pixizoo:


 • Registrerer de personoplysninger, du afgiver herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt evt. andre oplysninger
 • Registrerer oplysninger om de køb, du foretager på Pixizoo.dk


Pixizoo sælger på ingen måde dine personoplysninger til tredjepart og opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende. De afgivne personoplysninger opbevares i 5 år, for at opfylde bogføringslovens bestemmelser, hvorefter de automatisk anonymiseres i vores IT-systemer.


Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Formålet med registreringen og behandlingen af personoplysninger er at kunne levere købte varer til dig, samt hjælpe ved eventuelle fejl og mangler i forbindelse med bestilling og levering.Du har til enhver tid ret til at:


 • Få oplyst, hvilke personoplysninger, Pixizoo har registreret om dig
 • Få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
 • Få overflyttet dine registrerede personoplysninger til tredjemand
 • Bede om at få slettet alle personoplysninger

Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos Pixizoo tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.Den dataansvarlige er:

Pixizoo ApS

Søren Frichsvej 38K, 1. sal

8230 Åbyhøj

CVR. nr.: 43709070


Ethvert spørgsmål og enhver anmodning, begæring eller henvendelse i øvrigt vedr. persondata skal ske skriftligt til kundeservice på kundeservice@Pixizoo.dk.Klage over Pixizoo ApS’ behandling af personoplysninger kan rettes til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K


dt@datatilsynet.dk

www.datatilsynet.dk7. Klageadgang


Hvis du vil klage over dit køb, skal du henvende dig til kundeservice@Pixizoo.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Nævnenes Hus, hvis betingelserne herfor er opfyldt.


En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til:


Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 28

800 Viborg


Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus - se mere her.


For at kunne indgive en klage til Nævnenes Hus, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.


Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr8. PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.


Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Besøg PriceRunner for din køberbeskyttelse.


For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er ødelagt, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.


Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.


Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien.Standardfortrydelsesformular (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:

DSV

Hedelandsvej 28A, port: 139–142

2640 Hedehusene

Att. Pixizoo


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________(kun hvis formularens indhold meddeles på papir

VERSION: 30-01-2024