★ SUPER SALE: Spar 10% ekstra ved køb over 1.000,- | Kode: SUPER10 | SE REGLER ★

Baby Jogger vogne

Vogne

Valget af vogne er en vigtig del, når man bliver forældre. Den skal passe til både dit barns behov og til dig som forælder.
Derfor er det vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvad behovet er for at finde den, der passer bedst til jer. Alt efter hvilken
type vogn I er ude efter, kan du finde smart og praktisk tilbehør, som vil være en stor hjælp i hverdagen.

alle vogne klapvogne løbevogne
multivogne kombivogne og barnevogne tilbehør
køreposer søskendevogn sættilbud
baby jogger thule hauck
cybex priam phil&teds mutsy

Hvad er vigtigt? 

Når du skal vælge en vogn, hvad enten det er en barnevogn, klapvogn eller kombivogn, er det vigtigt at finde den, der passer til jer som familie.
Hvad er jeres behov? Hvor meget skal den bruges? Og hvor skal den bruges? Det er nogle overvejelser, du kan gøre dig, inden du skal vælge den.
Derudover kan det også være vigtigt, at du overvejer, hvor længe dit barn skal bruge den, og om der måske er en bror eller søster, som der også skal være plads til. 

Mulighederne er mange, men det vigtige er, at du finder den, der passer til lige netop jer, og at I bliver glade for den. 

 

Hvilken vogn passer til jer?

Der findes mange typer og ligeså mange forskellige behov. Både barnevogn, klapvogn og en blanding af de to - kombivogn. Når du har gjort dig overvejelser om, hvilke behov I har, kan du se på, hvilken en I kunne tænke jer.
Der kan også være overvejelser om, den skal være nem at klappe sammen eller skal kunne være i en bestemt bil. Derfor kan det være en god ide at tage ud i butikken
og prøve de forskellige modeller for at se hvilken en, der passer til jer. 

Husk på, at valget af vogn er en personlig sag, og det er fordi vigtigt, du finder den, der passer til jer både i størrelse, farve, model og egenskaber. Du er den, der ved allerbedst,
hvad dig og dit barn har brug for både lige nu men også fremadrettet. 

 

Hvilket tilbehør skal du vælge

Når du har fundet den vogn, som passer til jer, kan du finde det tilbehør, der vil gøre hverdagen lettere for jer. Det kan være alt fra regnslag, børnesele
og kopholder, til et ståbrat til enten storebror eller storesøster eller en babyalarm med eller uden kamera. Du kan også se vores store udvalg af tilbehør til vogne her. 

De mange forskellige tilbehør kan tilkøbes, når behovet opstår. Du kan derfor købe produkterne, når du synes, du mangler det eller dit barn bliver større, og det bliver nødvendigt. 

 

Se vores store udvalg af vogne

Du kan se vores store udvalg her på siden. Der findes flere modeller og farver alt efter, hvad der passer til dig og din familie. Hvis du har spørgsmål
til nogle af produkterne, kan du kontakte vores søde kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig. Du kan også se vores udvalg i vores Pixizoo-butik i Tilst.
Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig. 

Husk, at vi desuden har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter. På den måde sikrer du dig, at du får dine produkter til en rigtig god pris.