Se Pixizoo Plus tilbud

Kombivogne

En kombivogn er en kombination af en barnevogn og en klapvogn. 

 

Nogle af modellerne fungerer således, at stellet er det samme, men du kan skifte mellem barnevognskasse og klapvognssæde. Andre modeller er konstrueret som en aftagelig barnevognskasse som kan fastgøres oven i en fastsiddende klapvognsdel. På den måde kan man kombinere vognene, og der bliver derfor mindre at have med når man skal på tur.

 

Nedenunder kan du finde kombivogne fra blandt andet Baby Jogger.

Der er selvfølgelig også masse af tilbehør som for eksempel regnslag, parasol og style-kits.

Side:
  1. Side 1 af 4

Hvad er forskellen på barnevogn og kombivogn?

En kombivogn er typisk mindre og lavere end en barnevogn. Liggemålet er kortere end i en almindelig barnevogn, hvilket betyder, at barnet, når det når en vis længde, må klare eventuelle middagslure i klapvognsdelen. Da rygstøtten i en kombivogn kan klappes helt ned, er det sjældent noget problem, og suppleret med en god kørepose kan barnet fint sove i vognen op mod børnehavealderen. Dog er den ordinære barnevogn med sit større liggemål i barnevognskassen ofte bedre isoleret mod blæst og regn, og med de forholdsvis større hjul nemmere at køre med i sne og naturterræn.

 

SE VORES UDVALG AF BARNEVOGNE HER

 

Fordele ved at vælge en kombivogn

Kombivognen er praktisk, når man bor i byen, da den fylder mindre og er mere fleksibel at bevæge sig rundt med end en barnevogn. Bor man på landet, kan den, kva sin mindre størrelse, være nemmere at få med i bilen. Mange forældre oplever desuden, at deres barn hurtigere end forventet ‘vokser ud’ af den ordinære barnevogn da børn, når de når en alder, hvor de kan sidde selv, ofte foretrækker at sidde op og følge med i, hvad der sker omkring dem. Med en kombivogn har man mulighed for her at vælge barnevognskassen fra og dermed give mulighed for at vippe rygstykket op og give rygstøtte til barnet. 

 

Tilbehør til kombivogn

Ofte benytter man samme tilbehør til en kombivogn som til en ordinær barnevogn. Dog kan regnslag, myggenet og lign. have en anderledes form, hvorfor det er en god idé at spørge forhandleren til råds. Barnevognsnet og pusletasker til montering på styr kan ofte bruges som på en barnevogn.

 

SE TILBEHØR TIL KOMBIVOGNE HER

 

Hvad skal man være opmærksom på ved sit valg af kombivogn?

Størrelse på underkurv, hvis man vil transportere indkøb under vognen.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×