Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Kombivogne

Valget af vogne er en vigtig del, når man bliver forældre. Du kan her se vores udvalg af kombivogne. Den skal selvfølgelig passe til både dig som forælder og dit barns behov. Det er vigtigt at gøre sig overvejelser om, hvad jeres behov er for at finde frem til den vogn, der passer bedst til jer.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvad er fordelene ved kombivogne?

En kombivogn er en kombination af en barnevogn og en klapvogn. På den måde får du to-i-én ved køb af en denne, hvilket kan være meget praktisk, hvis I ikke har så meget plads eller vil undgå at have for mange vogne. Her er muligheden også for at lave vognen om til enten en klap- eller barnevogn alt efter barnets alder og behov.

Kombivognen er praktisk, når man bor i byen, da den fylder mindre og kan være mere fleksibel end en barnevogn. Da den fylder mindre kan den derfor være nemmere at have med på farten, når familien skal afsted på tur. 

Mange forældre oplever desuden, at deres barn hurtigere end forventet ‘vokser ud’ af den ordinære barnevogn. Når børnene når en alder, hvor de kan sidde selv, foretrækker de ofte at sidde op og følge med i, hvad der sker ude i den store verden. Med en kombivogn har du muligheden for, at dit barn både kan sove i en lift og sidde i en klapvogn, når de er vågne. 

Når dit barn sover lur i liften, kan det være en fordel at bruge en alarm, vi har b.la. et stort udvalg at babyalarmer med lav stårling

 

Smart og praktisk 

En kombivogn har derfor flere fordele og alt efter dig og dit barns behov, vil I få stor glæde af denne vogn. Den er smart og praktisk at bruge i hverdagen. Den kan nemt klappes sammen så den ikke fylder særlig meget, hvilket gør det praktisk at have med ud i verdenen. 
 

Der findes forskellige modeller alt efter, hvad jeres behov er og hvor gammel dit barn er. Hvis dit barn stadig er meget lille, kan en lift være en god ide. Her kan dit barn sove trygt og godt. Når dit barn bliver lidt større, vil det nemt kunne tage en lur i kombivognen da rygstøtten kan klappes helt ned. Du kan f.eks. læse en produktanmeldelse om Baby Jogger City Elite her

 


Find tilbehør der passer til jer 

Der findes mange forskellige tilbehør til kombivognen. Disse tilbehør kan gøre hverdagen lettere og nemmere for jer. F.eks. kan du tilkøbe regnslag og myggenet for at sikre dit barn ikke bliver våd eller får små dyr ind til sig. Derudover kan du også tilkøbe kopholdere og bakkeborde, som kan være nyttige, hvis I er på farten og sulten melder sig. 

 

Du kan se vores store udvalg af tilbehør til kombivogne. Her kan du finde lige netop det, som I står og mangler og som passer til jeres behov. Husk også tilbehør såsom babysengetøj og babydyner, så din baby kan sove varmt og trygt i vognen. Her kan du også overveje en praktisk babylift

 

Se vores store udvalg af kombivogne

Du kan se vores store udvalg af kombivogne her på vores hjemmeside og se produkterne, som fås i mange fine farver, modeller og varianter. 

Du kan også se vores store udvalg i vores Pixizoo-butik i Tilst, hvis du har lyst til en lille prøvetur først. Her har vores søde personale mulighed for at hjælpe dig. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk, at vi desuden har prismatch og prisgaranti på alle vores produkter. På den måde sikrer du dig, at du får dine produkter til en rigtig god pris.