• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
78 produkter
Shop by
Nulstil
  • (74)
  • (8)
  • (32)
  • (15)
Pris
Nulstil
48,97
499,95
Viser 36 ud af 78 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 3 | 36 ud af 78 produkter
1
2
3

Sengetøj

Sengetøj til babyer, børn og voksne

Når du køber sengetøj til dig selv eller dit barn, er det selvfølgelig vigtigt, at det er den rigtige størrelse. Hos Pixizoo finder du et bredt udvalg af børnesengetøj, babysengetøj og sengetøj til voksendyner. Når du skal købe sengetøj til dig selv, dit barn eller din baby er det vigtigt at du kender målene på den dyne som det skal anvendes til. 

 

Mål på sengetøj: 

Babydyne måler 70 x 100 cm 

Juniordyne måler 100 x 140 cm

Voksendyne måler 140 x 200 cm

 

Stort udvalg af sengetøj i fine designs og høj kvalitet

Udover at finde sengetøj i den rigtige størrelse er det også essentielt at overveje hvilket materiale, der vil passe til dit barn.  Sengetøj i bomuld og økologisk bomuld passer til de fleste børn, da det er blødt, lækkert og giver en god komfort. Vi har et bredt sortiment af sengetøj til børn i lækkert økologisk bomuld som kommer i flotte farver og mønstre fra brands som Done by Deer, Vanilla Copenhagen, Cam Cam Copenhagen, Lil Atelier og Soft Nordic.


 

Hvad er vigtigt, når jeg køber sengetøj?

Når du skal købe nyt sengetøj er det værd at forholde sig til kvalitet, materiale, design og pris, så du er sikker på at finde børne- eller babysengetøj der passer til dit barns behov. For nogle er designet vigtigt og forandre er det kvaliteten og materialet der vejer tungest, når der skal vælges nyt sengetøj. Vi har et bredt udvalg af sengetøj i forskellige størrelser, designs, materialer og prisklasser, så du kan helt sikkert finde et sæt der matcher jeres behov.

 

Temperatur

Børn har svært ved at temperaturregulere før de er 2 år, da centeret i hjernen som styrer dette, ikke er udviklet før da. Derfor er det vigtigt at sørge for, at barnets omgivelser er optimale for god søvnkomfort. Den optimale temperatur ved søvn er 16-20 grader. Vælg derfor en dyne og noget sengetøj, som passer til, hvor varm dit barn normalt er.

 

Kvalitet og materiale

Det er en fordel at investere i sengetøj af høj kvalitet. Ikke nok med at sengetøjet føles lækkert at sove i, vil sengetøj holde i længere tid end sengetøj til en billigere pris og af en lavere kvalitet.

Når sengetøjet udsættes for slitage ved brug og vask, vil sengetøj af god kvalitet holde længere end hvis man går på kompromis med kvalitet og køber billigt sengetøj til børn.

 

Design

Selvom designet ikke er afgørende for at dit barn sover godt, har det stadig en betydning for mange - både hos børn og forældre. Hos Pixizoo finder du et bredt udvalg af sengetøj til børn og babyer, i forskellige farver, print,mønstre og designs, så du kan være helt sikker på at finde noget som passer ind i indretningen på børneværelset, uanset hvilke farver i har indrettet jer med i forvejen.


Er dit barn mest til rolige farver? Eller skal der ske lidt mere? Her hos Pixizoo har vi begge dele. Vi har det flotte ensartede sengetøj fra Müsli og Sebra, og vi har det sjove sengetøj fra SNURK, hvor dit barn kan lægge sig til at sove som astronaut eller prinsesse. Derudover er der også sengetøj med smukke grafiske print, og i flotte nordiske farver. Der er noget for enhver smag.

 

Det kan være en rigtig god idé at vælge sengetøj i afdæmpede farver til barnet, hvor der er brug for ekstra rolige omgivelser ved sovetid.

 

Vælg det rigtige tilbehør til dit sengetøj

Vi har altid et stort og bredt udvalg af udstyr til puttetid her hos Pixizoo. Vi har lagner, sengerande, bamser, dyner, puder, sengerande og alt hvad du og dit barn har brug for, for at skabe de rigtige omgivelser i sovemiljøet. Undersøg vores store udvalg af produkter til sovetid og find hvad dit barn har brug for til en god nats søvn. 

 

Dyner og puder

Når du skal vælge dyne og pude, så husk at vælge hvad der passer til de mål som du køber sengetøj i. Derudover skal du også vælge dyner og puder der er fyldt med et materiale der passer til dit barns behov, for eksempelvis temperaturregulering og komfort.

 

Sengerande

Hvis du ønsker at anvende en sengerand i dit barns seng har vi et stort udvalg af sengerande til børne- og babysenge, i print magen til, eller som matcher meget af det baby-, børne- og juniorsengetøj du finder på shoppen. 

 

Lagner 

Hvis du skal indrette børneværelset til dit første barn og derfor også skal investere i både seng og madras, er der pludselig en masse ting at forholde sig til. Hvis du har brug for hjælp til at være sikker på at du vælger rigtigt når du shopper fra kategorien sovetid, kan du altid kontakte kundeservice som kan hjælpe dig. 

Sådan passer du på dit sengetøj

Det er vigtigt at vælge sengetøj af god kvalitet, så du passer godt på dyne, pude og madras, der alt sammen er udsat for meget slitage i dagligdagen.

Sengetøj bliver udsat for meget støv og mange døde hudceller, så derfor er det vigtigt at vaske det med jævne mellemrum. Gerne med 7-14 dages mellemrum, og vask det ved min. 60 grader for at fjerne alle bakterier. Det er desuden en god idé at have 2-3 sæt sengetøj, for at have noget at skifte med, når der vaskes. Så slipper du for at stå midt om natten, uden noget at putte dit barn i.