CYBER WEEK! Shop de gode tilbud her >

Lagerstatus
 1. På lager (12)
Pris
 1. kr227
  kr431
Mål
 1. 100 x 140 cm (2)
 2. 70 x 100 cm (4)

Done By Deer Sengetøj

Hvem elsker ikke at putte sig under dynen når vejrguderne viser sine kræfter på en efterårsaften? Eller når du er udkørt efter en lang dag fyldt med aktivitet? Som hos voksne, er det hos børn, at dyner giver hygge, varme, komfort og skaber de perfekte rammer for en god nats søvn. Done by Deer sengetøjet sørger for at forbedre nattesøvnen endnu mere.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Done by Deer sengetøj til hyggemorgener på sofaen

Der findes ikke meget bedre end at sidde på sofaen en weekendmorgen foran tv’et med nogen man elsker og en dyne i lækkert Done by Deer sengetøj. Disser morgener er noget af det bedste, der findes. Uanset om du er forælder eller barn, er små stunder som disse noget helt særligt i en travl hverdag i børnehave og på arbejde. Done by Deer sengetøj gør hyggen endnu større med sine skønne farver, søde mønstre og lækre materialer. 

Du kan også tage et kig på mange andre lækre produkter fra Done by Deer. Blandt andet Done by Deer seng Done by Deer babynest og Done by Deer puslepude .           

                       

Få en god søvn

Ordentligt sengetøj er med til at sikre, du får sovet ordentligt. Det samme gælder for dit barn. Sengetøj har evnen til at give dit barn bedre forudsætninger for god nattesøvn. Det hjælper med at holde på varmen og er lækkert at røre ved. Det er behageligt for huden og det er nemt at falde i søvn om aftenen.

                    

Brug Done by Deer sengetøj med god samvittighed.

Børn tilbringer mange af døgnets timer i sengen og derfor skal det selvfølgelig være et hyggeligt og komfortabelt sted at være. Done by Deer sengetøj lavet af 100 % Øko-Tex bomuld og kommer i det fineste farver med søde motiver.

Done by Deer sengetøj er dansk designet og matcher den minimalistiske stil der findes i mange nordiske hjem. Done by Deer sengetøj er for familier der ønsker at forene livet med børn og livet med lækkert design. Done By Deer sengetøjs filosofi er enkel; De kombinerer innovativt design, sikkerhed og et udfordrende brug af nutidens farver. Alle produkter fra Done by Deer sengetøj er 100 % miljøvenligt og testet for at overholde de europæiske sikkerhedsstandarder.

                 

Få et uforpligtende tilbud hos Pixizoo

Her hos Pixizoo ved vi, at det kan være en dyr fornøjelse at blive forælder. Er den første baby på vej, skal der købes stort ind, og hos os kan det godt betale sig for dig, at købe det hele samlet. Vi tilbyder nemlig uforpligtende tilbud, når du gerne vil købe flere ting. Alt du skal gøre er at udfylde denne tilbudsforespørgsel med de ting du gerne vil købe. Og husk, jo større du køber ind, jo bedre bliver det samlede tilbud. Når du så har sendt tilbudsforespørgslen til os, skynder vi os med at lave et personligt samlet tilbud. Derefter er det helt op til dig, om du har lyst til at benytte dig af tilbuddet eller ej. Er din ordre over 699 kr. får du endda gratis fragt til GLS pakkeshop! Hvis du har spørgsmål til vores Done By Deer sengetøj, så er du altid velkommen til at sende os en mail på [email protected] eller kontakte os på 88 88 74 15.