• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Cykel tilbehør

Nødvendigheder til cykelturen 

Ønsker du at tage dit barn med ud på tur, eller har I brug for et fint transportmiddel i den travle hverdag, så er cyklen et rigtig godt bud! Her får i frisk luft og motion samtidig med at I kommer fra A til B. En vigtig ting og en nødvendighed, er dog at udstyret er i orden, og sikkerheden er i top. En hjelm til dit barn er derfor en rigtig god ide, for at sikre dit barns sikkerhed. 

Hvis i skal på tur og dit barn ikke kan følge med eller er for lille til at cykle, kan en stol hertil være en god ide. Her kan hele familien komme på tur og nyde naturen, eller ordne hverdagens mange gøremål. 

 

Sikkerhed og leg

Det er vigtigt, at der er styr på sikkerheden, når dit barn skal op på cyklen og måske ud i trafikken. Der findes mange forskellige modeller og motiver på diverse hjelme. Du kan derfor kombinere sikkerhed med sjov og leg for dit barn, som kan vælge lige netop den hjelm, de synes er flot og sjov. Der findes også forskellige størrelser alt efter dit barns alder og størrelse. Det er vigtigt at have en hjelm, der sidder rigtigt og beskytter på bedste vis. 

I forhold til stolen er det også vigtigt, at den passer til dit barns vægt og størrelse og ikke mindst din cykel. På den måde sikre du den med optimal sikkerhed. 

 

Udstyr til cyklen efter behov

Man siger, at man aldrig skal gå ned på udstyr og det synes vi heller ikke i Pixizoo. I hvert fald ikke når det handler om dig og dit barns sikkerhed og komfort. Der findes mange modeller og varianter. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvad jeres behov er. Er det til lange ture ud i naturen, den lille hurtige til vuggestuen eller børnehaven, eller skal det bruges i alt slags vejr hele året rundt? 
 

Der er mange forskellige muligheder, og du kan derfor med fordel gøre dig overvejelser om, hvilket udstyr til cyklen som I som familie har behov for. Du kan også se vores udvalg af multisport trailere, hvis du skal have flere børn med, eller de skal sidde i tørvejr på en længere tur. 
 

Har i husket en god autostol til bilen? Vi kan anbefale populære Cybex.

Stort udvalg af udstyr til cyklen 

Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg af udstyr til cyklen. Du kan se rundt på siden og finde det, der egner sig bedst til jer og jeres behov. Du kan også se vores store udvalg af løbecykler til dit barn


Du kan besøge vores Pixizoo butik, hvis du har lyst til at se udvalget. Her kan vores søde personale hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Du kan også kontakte vores kundeservice, hvis det skulle være nødvendigt. Vi har prisgaranti og prismatch på alle vores produkter.