• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Must haves til strandturen med børn

Har du helt styr på, hvilket tøj og udstyr du skal bruge, for at få den bedste sommer for dig og din familie? I vores guide kan du finde alt fra UV badetøj, telte og solhatte til svømmeveste og badesko. Der er meget at finde rundt i, og vi har derfor lavet en guide til at hjælpe dig på rette vej. Se her, hvordan du bedst kan beskytte dit barn for sommervarmen og solen blandt andet på stranden.Gode råd til at opholde sig i solen med børn


  • Undgå at være i solen fra kl. 12.00-15.00
  • Husk at beskytte børn ekstra mod solen
  • Sørg for at holde børnene i skygge så meget som muligt
  • Brug solcreme med en høj solfaktor og smør dem ind hver halvanden time


Læs flere gode råd til om børn og sol her.LÆS OGSÅ: "I sommerhus med børn."

Ekstra beskyttelse mod solen med UV-badetøj


Det anbefales altid, at beskytte dit barns sarte hud ved at have UV-beskyttet badetøj, på. Hvis dit barn elsker at svømme og være ude i solen anbefaler vi blandt andet UV-heldragte, som er behagelige for dit barn at lege og bade i. UV-heldragterne findes i mange forskellige størrelser og farver, og de er designet til at maksimere bevægelsesfriheden med fremragende stræk og restitution.
Badesko til strandturen


Hvis dit barn er begyndt at tulre rundt på stranden, så er det et must-have med badesko. Badeskoene beskytter dit barns fødder mod blandt andet sten og muslingeskaller, og de er med til at sikre godt fodfæste for barnet, hvad end det er på stranden eller i svømmehallen. Badeskoene er også med til at sørge for, at barnets fødder bliver skånet mod varmt sand.

Beskyt dit barn mod solen med en sommerhat


Sommerhatte er den perfekte måde at beskytte barnets hoved og ansigt fra solen. Det er en god idé at finde en sommerhat, som både beskytter nakken og hovedet fra solen.


De findes blandt andet som en bøllehat, hvor der er skygge alle steder, og som en kasket med en længere skygge i nakken. Mange solhatte kan bindes under hagen, så den bliver siddende på barnet under leg.

Skab skygge med et UV-telt


Husk at holde pause fra solen, specielt når I er på stranden. Det kan derfor være en god idé at tage et telt med under armen, så du på bedste vis kan beskytte barnet mod solens stråler.


Hvis dit barn ikke er helt i humør til at være ude i vandet har de altid et sted at sidde i skygge. Nogle telte kan fyldes med vand, så man har et lille soppebassin, og ved mange af teltene følger der UV dække med, som er med til at skærme for solens varme stråler.


Se vores udvalg af UV-telte her.LÆS OGSÅ: Baby i sommervarmen.

Få styr på sikkerheden med en svømmevest


Med en svømmeveste kan du være med til at øge dit barns sikkerhed i vandet. En svømmevest er vigtig at have med, når dit barn skal ud og gå i vandet, da de er med til at holde barnet flydende over vandets overflade.
Husk også: Vandlegetøj til stranden eller haven


Vi har et stort udvalg af en lang række vandlegetøj, som du blandt andet kan tage med på stranden eller bruge i haven derhjemme. Vi har alt fra badebassiner, badelegetøj og vandpistoler, så I er sikret flere timers leg og sjov.Rigtig god sommer!