Summer Shop! ☀ Spar 25% ekstra på tusindvis af varer

Tjekliste til babyudstyr

Tjekliste til babyudstyr

Fødslen nærmer sig, men alligevel kan du ikke hvile helt i det, og bare glæde dig, til den lille ny melder sin ankomst... Har du nu husket alle de ting, du skal bruge til din nyfødte, eller er der noget, du har overset?

For at du kan slippe de praktiske bekymringer bare en lille smule, har vi lavet en tjekliste, som du kan tage udgangspunkt i. I bunden af tjeklisten finder du en printvenlig version. Så kan du printe den ud, hænge den op på køleskabet og krydse af løbende. Husk, det er rart at have købt en masse inden babys ankomst, men det du ikke når inden fødslen, kan du altid købe hen ad vejen.

Udover et overblik over, hvad du skal anskaffe dig, er det også meget rart at vide lidt om tingene, inden du køber dem. Især barnevogne og autostole kan være svære lidt af en jungle.

Du kan med fordel dykke ned i vores guides til at fra autostole til babyalarmer lige her.

Hello Retail

LÆS OGSÅ: "10 gode råd: Sådan undgår du morgenkvalme".

Det er ikke gratis at blive forældre. Faktisk sværtimod! ;)
For at få et større overblik over din økonomi, kan du læse "Hvad koster det at blive forælder". Her kommer vi blandt andet med sparetips og råd til planlægning af dit budget.

LÆS OGSÅ: "Populære pigenavne" og "Populære drengenavne".

Tjekliste: Ting du skal bruge til nyfødt

PÅ FARTEN

Need to have

Nice to have

PUSLE & PLEJE

Need to have

Nice to have


AMNING & SPISETID

Need to have

Nice to have

TØJ

Need to have

Nice to have

Se vores udvalg af børnetøj her.

Klik her og få den printvenlige version af baby tjeklisten.

LÆS OGSÅ: "Tjekliste til fødselstasken".

Du kan også se Ivalo gennemgå alle tingene på listen her:

Vil du bare gerne "have det hele overstået"?

Vi har gjort det nemt, og lavet den ultimative babytjekliste på shoppen. Alt du skal gøre er at gå listen i gennem step by step, vælge modellen/varianten du ønsker, og lægge den i kurven. Nemmere bliver det ikke! Du finder den her.

Udover alle de praktiske bekymringer og tanker der fylder, når du om ganske kort tid bliver forælder, kan der også opstå en masse følelser og forventninger til det nye liv som mor og lille familie.

I artiklen ”Når 2 bliver til 3” kommer vi med lidt råd og anbefalinger til, hvordan du håndterer dine følelser under graviditeten og i den første tid med den lille ny. Husk altid at tage fat i din jordemoder eller sundhedsplejerske, hvis bekymringerne fylder mere end glæden.

Ønsker du at se lidt nærmere på alle tingene, er du altid velkommen til at besøge vores showroom på Graham Bells Vej 6, 8200 Aarhus.

Vidste du, at du kan få et uforpligtende tilbud, hvis du skal købe stort ind? Besøg Pixizoos tilbuds forespørgsel, så giver vi dig Danmarks bedste pris!


Held og lykke med den kommende familieforøgelse! :)

Til toppen