• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
 • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
 • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
Relevans
2 produkter
Lagerstatus
Nulstil
 • (1)
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
189,00
319,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • 2 Forlængere til Gitter Extend-A-Gate - Hvid
  BabyDan
  2 Forlængere til Gitter Extend-A-Gate - Hvid
  189,00 DKK
  Lagerstatus
 • ASTA forlænger 32 cm.
  BabyDan
  ASTA forlænger 32 cm.
  319,00 DKK
  Lagerstatus
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Gitre forlængere

Forlænger fra Baby Dan

Baby Dan producerer en række lækre produkter til dit barn i alderen 0 - 5 år. Baby Dan er en danskejet virksomhed, der blev grundlagt i 1947. Deres mission er bl.a. at skabe et sikkert miljø for børnefamilierne. Derudover arbejder Baby Dan ud fra devisen størst muligt kundetilfredshed samt sørger for, at deres leverandører lever op til krav, kvalitet og sikkerhed. Derfor laver de kontroller for at vise ansvarlighed for produkterne, så de lever op til deres kvalitetskrav og høje standard herunder funktionalitet og design.

Baby Dan har udviklet adskillige modeller af sikkerhedsgitre, og er kendt for god kvalitet. Det er et dansk mærke, og der fremstilles forskelligt tilbehør af babyudstyr for at gøre hverdagen nemmere for alle børnefamilier.

Extend a gate forlænger er et forlængersystem til presmonterede sikkerhedsgitre fra Baby Dan. Alle Baby Dans presmonterede sikkerhedsgitre kan forlænges med mindst 1 forlænger. Nogle sikkerhedsgitre kan dog forlænges med helt op til 6 forlængere, således at man har 3 forlængere på hver side. I pakken finder du alt det nødvendige grej til montering. Når der anvendes mere end 2 forlængere, så skal der skrues vægbeslag i væggen.

Børnesikkerhed med Hauck

Hauck er en stor og moderne familievirksomhed, som siden sin grundlæggelse i 1923 i Tyskland har udviklet produkter til børn og forældre. Hauck vil gerne producere produkter, der er af høj kvalitet, er sikre at anvende og brugervenlige for børnefamilier. Alle produkter gennemgår en test og godkendes af internationales sikkerhedsstandarder for at have sikkerheden i top.

Hauck fokuserer på at skabe praktiske løsninger for dig og din familie. Produkterne har til formål at lette hverdagen for småbørnsfamilier og sikre den bedste komfort og sikkerhed i hjemmet, når de små børn er omkring. Der er i høj grad taget højde for de behov, du som forælder støder på i barnets første leveår.

Virksomheden følger de nyeste tendenser indenfor børneudstyr for at være med på trenden.  

Hauck metal-forlænger til sikkerhedsgitter kan forlænge sikkerhedsgitteret med op til 9 cm. Det er nemt at montere forlængeren på Hauck Open N Stop sikkerhedsgitter. Farven på metal-forlængeren er hvid, og den fylder ikke ret meget.

Korrekt forlænger til dit hjem

Pixizoo vil gerne støtte dig i at gøre dit hjem mere trygt og sikkert for dig og dit barn. Vi har en række forskellige forlængere til sikkerhedsgitrene, som du kan se nærmere på, når du er på vores hjemmeside. Hvis du bliver i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt endelig vores kundeserviceteam, som sidder klar til at hjælpe dig. Du er naturligvis også velkommen i vores butik i Tilst, hvor vores søde medarbejdere kan hjælpe dig.

Husk vi tilbyder 100 % prisgaranti, prismatch og hurtig levering.