LIGE NU: Spar 20% på ikke nedsatte varer med rabatkode "PIX20" - enkelte brands undtaget, heriblandt Leander og Sebra senge

0-13 kg

Er du på udkig efter en babystol, som sikrer dit nyfødte barn en god start på livet? Dyk ned i vores sortiment af autostole til babyer, der vejer mellem 0-13 kg. Alle stole er bagudvendte, da små børns følsomme områder – nakke, hals og ryg – er bedre beskyttet i en bagudvendt stol. Derfor har vi kun udvalgt de stole med størst sikkerhed. De skal helst placeres på bagsædet og må kun placeres på forsædet, hvis airbaggen er slået fra, da det er meget vigtigt, at babyen ikke sidder foran en aktiv airbag, da det kan forvolde store skader på barnet, hvis uheldet skulle være ude.  

Side:
  1. Side 1 af 2

Hvorfor har vægtklassen betydning?  

Denne vægtklasse 0-13 kg er beregnet til babyer mellem nul og ni måneder. Hvis du oplever, at dit barn er for stort til autostolen, men stadig er under ni måneder gammel, bør du købe en større model i samme vægtklasse. Det er meget vigtigt, at barnet er over ni måneder, inden der skiftes op i vægtklassen 9-18 kg. Det er først, når barnet er over ni måneder, at nakkemusklerne og ryggen er klar til at sidde i den, da barnet sidder mere ret og oprejst. Derfor er det vigtigt at være velinformeret om vægtklassen. 

Når du skal investere i en autostol til din baby, så ved vi, hvor vigtigt dette køb er for dig som nybagt forælder. Vi har derfor sørget for, at der i vores sortiment kun findes stole, der overholder alle lovkrav om sikkerhed – så du kan være helt rolig og tryg, når du skal ud på vejen. Vi forhandler mærker såsom Recaro, Cybex, men også mange flere.  

 

Smarte funktioner, du skal gå efter 

Vi har et stort udvalg af autostole med Isofix, der gør det nemmere og mere sikkert at have dit barn med i bilen. Derfor er det en af de smarte funktioner, som vi anbefaler, at du går efter, medmindre du ikke har Isofix i din bil. Så tjek gerne, om din bil har Isofix, som er to beslag, der sidder imellem sæderne i din bil, og som sidder fast i bilens karosseri. I Isofix-beslagene kan du montere stolen.  

Til de helt små tilbydes der også autostole med funktion som en lift. De har smarte håndtag, så du nemt kan bære dit barn i stolen. Derudover har de en lavere vægt, så du ikke skal kæmpe med at bære rundt på en meget tung model. Det sidste lille trick, vi anbefaler til de helt små, er at gå efter stole med et aftageligt betræk, som blot kan smides i vaskemaskinen, hvis den lille bliver køresyg på turen.  

 

Overtøj og autostole – hvad gør jeg?  

Lad ikke dit barn sidde med for meget tøj på, når han eller hun sidder i autostolen. Specielt bør du undgå dunjakker, flyverdragter og generelt stort overtøj. Barnets komfort kan blive forringet, og barnet kan få det alt for varmt. Men ikke nok med det, så er det direkte farligt at give barnet for meget tøj på. Selerne er beregnet til at sidde tæt på kroppen for at give den optimale sikkerhed. Når der er en stor jakke eller flyverdragt i vejen, kan selerne ikke strammes optimalt. Hvis der sker et sammenstød, kan det betyde, at barnet ryger et stykke frem, inden selerne stopper barnet, samt at der er risiko for, at selerne glider ud på barnets skuldre, og at barnet ryger helt ud af stolen. 

Man vil naturligvis ikke have, at ens barn fryser i bilen. Derfor kan du alternativt have et tæppe liggende i bilen, som lægges over barnet, når han eller hun er blevet fastspændt korrekt. Ellers kan du bruge en tyndere køredragt i uld i de kolde måneder.  

 

Hjælp til at vælge den rette autostol 

På vores hjemmeside har du mulighed for at søge imellem vores autostole i forhold til netop de kriterier, du har – eksempelvis stolens placering, farve, montering og størrelse ud fra barnets vægt og alder. Derudover har vi også en lynhurtig videoguide på siden, som guider dig igennem de vigtigste funktioner, inden du træffer din beslutning. Er du stadigvæk i tvivl om, hvilken type autostol du skal vælge, så står vi altid klar til at rådgive dig om dit køb af autostol hos Pixizoo. 

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×