Spar 20% på vejledende priser med rabatkode "PIX20" -  se regler her

0-13 kg

Er du på udkig efter en babystol, som sikrer dit nyfødte barn en god start på livet i den rigtige autostol? Dyk ned i vores sortiment af autostol til babyer mellem 0-13kg. Alle babyautostole er bagudvendte, da små børns følsomme områder: nakke, hals og ryg, er bedre beskyttet i en bagudvendt autostol. Autostolene kan placeres på bagsædet og kun på forsædet, hvis airbaggen er slået fra. Det er meget vigtigt, at babyen ikke sidder foran en aktiv airbag.  

Denne vægtklasse 0-13 kg er beregnet til babyer mellem 0-9 måneder. Oplever du at dit barn bliver for stort til autostolen, men stadig er under 9 måneder gammel, bør du købe en større autostol i samme vægtklasse. Det er meget vigtigt, at barnet er over 9 måneder inden der skiftes op i vægtklassen 9-18kg. Det er først når barnet er over 9 måneder, at nakkemusklerne og ryggen er klar til at sidde i autostole til 9-18kg, da barnet i denne autostol vil sidde mere oprejst. 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Overtøj og autostole

Lad ikke dit barn sidde med for meget tøj på, når han eller hun sidder i autostolen. Specielt bør man undgå dunjakker, flyverdragter og generelt stort overtøj. Barnets komfort kan blive forringet og barnet kan få det for varmt. Men ikke nok med det, så er det direkte farligt, at give barnet for meget tøj på. Selerne er beregnet til at sidde tæt på kroppen, for at give den optimale sikkerhed. Når der er en stor jakke eller flyverdragt i vejen, kan selerne ikke strammes optimalt. I tilfælde af kollision, kan det betyde at barnet ryger et stykke frem inden selerne stopper barnet, samt at der er risiko for, at selerne glider ud på barnets skuldre og at barnet til ryge helt ud af stolen.

 

Man vil naturligvis ikke have sit barn fryser i bilen, og derfor kan man alternativt have en tæppe liggende i bilen, som lægges over barnet, når han eller hun er blevet fastspændt korrekt.