Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Anbefalet alder
 1. Ca. 0 til 4 år (5)
 2. Ca. 0 til 12 år (3)
Barnets vægt
 1. 0-36 kg (3)
 2. 0-18kg (6)
I-Size
 1. Nej (5)
 2. 40 - 105 cm (4)
Farve
 1. BlåBlå (1)
 2. GråGrå (3)
 3. SortSort (3)
Pris
 1. kr1230
  kr3000

Autostole 0-18 kg

Autostole 0-18kg. 

På denne side finder du vores store udvalg af autostole til børn mellem 0-18kg. Alle autostole overholder gældende sikkerhedskrav, så du kan være helt tryg. En af fordelene ved at vælge en autostol til 0-18kg. er, at man kan lade barnet sidde bagudvendt i længere tid, som er den sikreste position for små børn. Flere oplever at barnet vokser ud af en 0-13kg autostol, inden barnet er gammelt nok til at sidde i en fremadvendt autostol. Alle autostole i 0-18kg kan bruges fra barnet er nyfødt og har lang brugstid. Nogle af stolene er vendbare, så når barnet bliver stort nok, kan stolen bruges fremadvendt. Det er først når barnet er over 9 måneder, at nakke, ryg og skuldre er stærke nok til at sidde fremadvendt. Det anbefales dog at lade barnet sidde bagudvendt så længe som overhovedet muligt. At sidde modsat kørselsretningen er den sikreste position, for at beskytte barnets svage områder, som nakke, ryg og hoved. Se også hele vores sortiment af autostole til alle aldre og kilo. 

Vi guider og hjælper altid med at finde den helt rigtige autostol - kig forbi butikken eller skriv til kundeservice.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Overtøj og autostole

Lad ikke dit barn sidde med for meget tøj på, når han eller hun sidder i autostolen. Specielt bør man undgå dunjakker, flyverdragter og generelt stort overtøj. Barnets komfort kan blive forringet og barnet kan få det for varmt. Men ikke nok med det, så er det direkte farligt, at give barnet for meget tøj på. Selerne er beregnet til at sidde tæt på kroppen, for at give den optimale sikkerhed. Når der er en stor jakke eller flyverdragt i vejen, kan selerne ikke strammes optimalt. I tilfælde af kollision, kan det betyde at barnet ryger et stykke frem inden selerne stopper barnet, samt at der er risiko for, at selerne glider ud på barnets skuldre og at barnet til ryge helt ud af stolen.

 

Man vil naturligvis ikke have sit barn fryser i bilen, og derfor kan man alternativt have en tæppe liggende i bilen, som lægges over barnet, når han eller hun er blevet fastspændt korrekt.