★ FLASH SALE! Spar op til 60% ekstra Shop her

Autostole 9-36 kg

Leder du efter en autostol 9-36 kg til dit barn? Så har vi samlet vores udvalg her på siden, således du bedre kan overskue dit valg. Måske du står med mange spørgsmål, såsom hvilket mærke skal jeg vælge? Hvilken stol passer til min bil osv. Frygt ej! Hos Pixizoo finder du netop den autostol 9-36 kg, som passer til dig. 

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Autostol 9-36 kg - en god investering

Her på siden finder du nemt den autostol 9-36kg, som du leder efter til dit barn. Denne vægtklasse er tilpasset børn fra ni måneder og helt op til 11-12 årsalderen. Dermed har disse modeller en meget lang levetid, så du får glæde af den i mange år. Det skyldes, at de justeres og tilpasses netop din guldklumps udvikling, i takt med at det bliver større. Således du undgår, at bruge penge på produkter, hver gang dit barn vokser ud af en vægtklasse. Vi har lavet et eksempel på, hvordan du justerer produkterne fra vores sortiment, så du tilpasser den netop dit lille menneske. Du kan se videoen her. Derudover har vi et bredt udvalg af stole, hvor du bl.a. finder de populære mærker såsom Cybex, Römer og Maxi-Cosi. Det er vigtigt, at dit barn er over 9 måneder, når du køber en autostol til 9-36 kg, da både hoved, nakke og ryg ikke er udviklet nok til, at sidde fremadvendt i bilen. Det er derfor meget vigtig, at være opmærksom på vægtklassen, inden du køber en stol. Vi anbefaler, at du kigger på autostole til de mindste. Du finder vores sortiment af sikre autostole til babyer her.

   

Høj sikkerhed med testvindende 9-36 kilo autostole

Det vigtigste når man køber disse produkter er, at sikkerheden er i top. Derfor har alle vores modeller sikkerhedsgodkendelserne fra EU, så du kan trygt vælge den autostol 9-36 kg, som passer til dig. Du kan læse mere om de forskellige autostole i vores guide til autostole lige her. Derudover har stolene, på siden her, et sikkerhedssystem hvilket vil sige, at dit barn er beskyttet på bedste vis, hvis der sker et uheld. De fleste er udstyret med det såkaldte L.S.P system, hvilket er meget følsomt og fører bl.a. dit barns hoved ind i en sikker position. Vi har faktisk forsøgt at gøre det så nemt som muligt for dig som forælder, at finde en topsikker autostol, ved at sammenligne vores mange testvindende autostole i både 9-36 vægtklassen og alle de andre klasser på én side. Se vores udvalg af bedst-i-test autostole her.

   

Montering af autostole på 9-36 kg

Vores store udvalg af modeller og mærker i denne vægtklasse, er grundigt udvalgt efter kvalitet og funktionalitet. Hvor du helt sikkert finder den autostol 9-36 kg, som passer netop til dit barn. Vi tilbyder modeller som både kan monteres via isofix og med bilens sele. Hvad betyder det at vælge en autostol 9-36 kg med isofix? Isofix er et populært monteringssystem, da den både anses for at være sikker og let at montere. Du finder systemet på bagsædet eller passagerforsædet ved nyere biler, hvor de klikkes fast i isofix-beslagene. Derudover tilbyder vi også stole, som skal monteres med bilens sele. Her er det vigtigt, at du monterer selen korrekt på stolen. Således dennne autostol 9-36 kg sidder fast i bilen, hvis du bliver involveret i et trafikuheld. Måske du ikke kan vælge løsning, og ønsker en fleksibel montering, så tilbyder vi autostole både med isofix og selemontering, som også kaldes for selestole. Du kan finde alle vores autostole med isofix her.

   

Køb din nye autostol 9-36 kg hos Pixizoo

Vi har en stor forståelse for, at det er vigtigt med en god 9-36 kg autostol, og ved hvor afgørende det er at både sikkerhed, komfort og nemhed er i fokus, når du tjekker dine muligheder i markedet. Derfor har vi et stort sortiment af autostole i både 9-36 kg og alle øvrige vægtklasser, så du finder lige præcis det produkt, som passer til dit barn. Husk at du kan blive medlem af Pixizoos Plus- kundeklub. Her får du super gode rabatter og optjene bonuspoint, du kan bruge i dit køb, samt mange andre fordele for kun 39kr. om måneden. Du kan læse mere om Pixizoo Plus her.