Spar 10% ekstra* | Kode: pix10 | Læs mere her

Lagerstatus
 1. På lager (3)
Pris
 1. kr59
  kr1149

Baby Dan Puslebord

Baby Dan pusleborde er lækre produkter, du kan stole på. Dit barns sikkerhed og puslebordenes funktionalitet går hånd i hånd i alle Baby Dans pusleborde. Med sin start i 1947 har virksomheden en stor erfaring med at designe praktiske produkter, der gør hverdagen lettere for familier verden over. Du kan derfor trygt vælge disse produkter for at få en sikker hverdag for dig og dit barn.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Vægophængt Baby Dan puslebord?

Det smarte ved det væghængte Baby Dan puslebord er, at det er perfekt til dig der søger en pladsbesparende løsning. De væghængte Baby Dan pusleborde er nemme at åbne og lukke så du hverken skal bruge lang tid eller mange kræfter, når det bliver pusletid.

I Baby Dan pusleborde finder du smarte opbevaringsløsninger. På den måde har du altid de ting, du skal bruge, når dit barn skal pusles, i nærheden.

Uanset hvilket Baby Dan puslebord, du vælger, kan du være sikker på at få et lækkert kvalitetsprodukt, der understøtter dine og dit barns behov.

                                                      

Baby Dan pusleborde sætter sikkerhed først

En af Baby Dans vigtigste værdier handler om tryghed. Virksomheden øger sikkerheden hos familier med børn, blandt andet ved at fremstille produkter efter de højeste sikkerhedsstandarder. Derudover anvender Baby Dan også materialer af højeste kvalitet i sine fremstillingsprocesser. Deres mission er at skabe et sikkert miljø der, hvor børn bor og leger. Baby Dan vil derfor sikre, at de små børn har det godt uanset, hvor de er. Du kan derfor med ro i maven benytte deres produkter.

Derfor er hele Baby Dans produktflade også fyldt med lækre produkter, der viser Baby Dans dybe engagement til børns sikkerhed og familiers tryghed dette kan fx ses hos baby dans gitre, Baby dan højstole og meget mere. Baby Dan pusleborde er ingen undtagelse.

                                                    

Funktionelle kvalitetsprodukter

Baby Dan lægger stor vægt på at producere kvalitetsprodukter, der også er funktionelle og praktiske, så du kan bruge deres produkterne i en travl hverdag. Det samme gør sig gældende for Baby Dan pusleborde, der er lavet af holdbare materialer som for eksempel newzealandsk fyrretræ. Derudover er Baby Dan pusleborde holdbare produkter, der kan tåle daglig brug. Det fremgår tydeligt af hvert produkt, hvor meget vægt, det kan klare.

Baby Dan har en stærk kvalitetspolitik, hvor de arbejder med størst mulig kundetilfredshed samtidig med, at de sikre at deres leverandører lever op til deres krav om kvalitet og sikkerhed. Derudover er Baby Dan også ISO certificeret, som udviser ansvarlighed og tryghed for dig og din familie. Produkterne er også designet sådan, at de kan tilpasses dit barn bedst muligt og give den bedste komfort i forhold til dit barns alder og motorik. 

                                                               

Hvem er Baby Dan?

Baby Dan blev startet i 1947 af Øjvind og Elna Andersen. Dengang gik virksomheden under navnet Øjvind Andersen, og selvom meget har ændret sig siden dengang, består Baby Øjvind og Elnas vision om, at skabe sikre og funktionelle produkter til børn.

Virksomheden var i mange år i familiens eje, hvor børn og børnebørn blev en del af Baby Dans – nu lange – historie. I dag er Baby Dan ejet af et investorselskab, men fortsætter i familien Andersens ånd med at producere kvalitetsprodukter, der både er funktionelle og designmæssigt passer ind i alle hjem.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×