Crazy Days - Vanvittige priser

Badekåber og poncho til børn

At iklæde sig en badekåbe er ensbetydende med hygge! Dit barn kan iklæde sig en kåbe efter en tur i bad, i weekenden, efter en tur i svømmehallen eller på stranden. Hos Pixizoo forhandler vi et stort udvalg af badekåber til børn i alle aldre og i masser af forskellige farver, størrelser og motiver. Find dit barns nye badekåbe eller badeponcho herunder.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hyggelige badekåber

Når man tager en badekåbe på, er det altid ensbetydende med hygge. Du kender det fra dig selv. Når du tager din kåbe på, så er det altid i forbindelse med, at du rigtig skal hygge dig og komme helt ned i gear. F.eks. efter et varmt bad, hvor der simpelthen ikke findes noget bedre, end at iklæde sig sin kåbe og eller til de langsomme weekender, hvor det er skønt, at starte dagen med at trisse rundt i sin kåbe. Vil du ikke gerne give dit barn den samme følelse? Det giver du dit barn mulighed for med en lækker og blød badekåbe.

  

En badekåbe - mange muligheder

En badekåbe bruges ofte i forbindelse med et bad. Det kan hurtigt blive køligt for dit barn, når han eller hun har været i bad, og derfor er der ikke noget bedre end at blive pakket ind i blød og varm kåbe. En badekåbe kan dog også bruges i andre sammenhænge. Mange børn kan lide at hygge sig i kåben. Ligesom os andre, kan de også lide at have en den på i weekenden, hvor tingene går lidt langsommere, og I ikke har travlt. Desuden kan I også tage badekåben med, hvis I skal en tur i svømmehallen eller på stranden. Det er dejligt at blive varmet af det bløde stof, efter en tur i vandet. Hvis I skal en tur på stranden eller i svømmehallen, kan en badeponcho være en god idé. En badeponcho er mellemting mellem et håndklæde og en badekåbe, så den er perfekt, når dit barn er lidt kold efter svømmeturen, men hvor luften er lun.

  

Vores sortiment af badekåber til børn

Vi har et stort udvalg af badekåber. Der er kåber for børn i alle aldre og i mange farver, størrelser og motiver. Hos Pixizoo kan du få dem i lækre, bløde materialer, som dit barn vil elske at blive svøbt i. Desuden kan du med god samvittighed iklæde dit barn vores kåber. De er nemlig uden sundhedsskadelige stoffer. Find din favorit blandt populære mærker som Done by Deer, Filibabba, Småfolk og mange flere! Er håndklæderne derhjemme blevet lidt slidte? - Vi har også et stort udvalg af forskellige håndklæder til børn.

  

Tøv ikke med at kontakte os

Brænder du inde med spørgsmål til os - Det kan være spørgsmål til vores hjemmeside, produkter eller en helt tredje ting, så tøv ikke med at kontakte os. Udover, at vi sigter efter at være de bedste på pris, vil vi også være de bedste på kundeservice. Vi har et dygtigt og smilende kundeservice team, som altid er klar til at hjælpe. Skriv til os på [email protected] eller ring på 88 88 74 15.