Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Størrelse
 1. 22 (1)
 2. 23 (1)
Mærke
 1. BUNDGAARD (1)
 2. HUMMEL (2)
 3. WHEAT (1)
Farve
 1. SortSort (1)
Køn
 1. Unisex (1)
 2. Pige (2)
 3. Dreng (1)
Pris
 1. kr490
  kr600

Begyndersko

Begyndersko er designet til børn, som har fået en nogenlunde stabil gå gang. Karakteristisk for begyndersko er, at de har en fast hælkappe, som giver maksimal støtte omkring barnets fod, så barnet nemmere kan holde balancen. Vores begyndersko finder du med snørebånd og velcro, hvor sidst nævnte er ideel til start i enten vuggestue eller dagpleje. Her på siden finder du begyndersko i mærker som f.eks. Angulus, Bundgaard mm. 

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Begyndersko og prewalkers  

Prewalkers er indendørssko, der støtter barnet, når det rejser sig op, og er klar til at tage sine første skridt. Sålen på prewalkers er blødere og tyndere end på andre børnesko, da de bruger tæerne ekstra meget, når de lærer at gå. Børn har meget bløde fødder, derfor er det bedst at vente så længe som overhovedet muligt med at give børn prewalkers og begyndersko på. Et alternativ til sko er skridsikre strømper og overtrækssko til udendørsleg. Det tager tid, og kræver øvelse når dit barn skal lære at gå. Når dit barn har fået en stabil gang, så kan du købe dit barns første begyndersko. Det er stadigvæk vigtigt, at barnet fornemmer jorden under sig, da det styrker barnets balance, muskulatur, sener og ledbånd når barnet går uden sko.
 

Hvad skal en børnesko kunne? 

Fælles for prewakers, begyndersko og børnesko er, at de alle skal have en pasform, der passer til dit barns fod. Det er vigtigt, at de ikke klemmer, eller sidder løst på foden. En god huskeregel er, at der skal være plads til en lillefinger mellem fodryggen og skoen. Det anbefales at skoen købes med et voksetillæg på 1 – 1,2 cm. Det er vigtigt, at sålen er tynd og blød, så barnet kan fornemme jorden eller gulvet, så barnet nemmere kan holde balancen. Det er vigtigt, at skoen har en fast hælkappe, som støtter godt om barnets ankel, så barnet kan holde balancen. Skoen skal have en lukning, som er justerbar, så skoen tilpasses til barnets fod. Dit barns fødder skal kunne ånde i skoene, hvis sko er alt for tillukket, så risikerer du, at dit barn får kolde og fugtige fødder, som i sidste ende kan føre til fodsvamp. 

Overtøj til børn

Står du, og mangler overtøj til dit barn? Så kan du finde det her. Vi har et stort udvalg af overtøj, du finder blandt andet termojakker, softshell, regntøj, jakker og flyverdragter. Du kan kombinere f.eks. regntøj og termotøj, så barnet ikke bliver vådt, men stadigvæk kan holde sig varmt. Det er praktisk til institution eller lign. Vi har overtøj, som passer til enhver årstid. Du finder mærker som Wheat, Mads Nørgaard, Celavi, Gro mm. Du finder også huer og vanter, som hjælper med at holde barnet varmt i de kolde måneder.

Køb begyndersko i dag hos Pixizoo  

Der er flere gode grunde til, at du skal købe dine begyndersko hos Pixizoo. God service er en del af vores identitet. Vi er derfor altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rette begyndersko til dit barn. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 88 88 74 15 eller besøge vores fysiske butik i Tilst. Hvis du finder en vare hos en af vores danske konkurrenter, som er billigere, end den er hos os, så er du altid velkommen til at benytte dig af prismatch. Det betyder, at vi matcher konkurrentens pris. Vidste du, at vi har prisgaranti? Det betyder, at hvis du køber en vare på vores hjemmeside, og prisen bliver sat ned inden for 7 dage, så skal du bare sende os en mail, så udbetaler vi differencen mellem din købspris og tilbudsprisen.