Crazy Days - Vanvittige priser

Bidelegetøj til børn

Bidelegetøj er et rigtig godt stykke første legetøj til dit barn, da det stimulerer dit barns sanser og motorik. Desuden er det nærmest et uundværligt legetøj, når dit barn begynder at få tænder. De irriterende gummer er ømme og klør. En bidering har god tyggemodstand og kan derfor stille dit barns trang til at bide i noget. Tag et kig på vores udvalg af sjove og søde bidelegetøj herunder.
  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Dit barns første legetøj

Et bidelegetøj er et et rigtig godt første legetøj for dit barn. Det er meget enkelt stykke legetøj, men det har mange egenskaber, som er godt for dit barn. En lille baby bruger sin mund og sine hænder til at undersøge genstande med, så der skal ikke meget til for at et barn i denne alder bliver stimuleret og underholdt. De forskellige farver og former og materialer som legetøjet er lavet af vækker dit barns nysgerrighed og stimulerer derved dit barns sanser, og når dit barn griber ud efter legetøjet og holder om det, stimuleres barnets motoriske færdigheder. Bidelegetøj er simpelt, men et utrolig værdifuldt legetøj for dit barn. Et andet godt første legetøj til dit barn er rangler. Du kan også kigge på vores store udvalg af babylegetøj, hvis du er på jagt efter andet spændende og stimulerende legetøj til din baby.

Bidelegetøj til ømme gummer

Bidelegetøj er også rigtig godt for en baby, der er ved at få tænder. Tandfrembrud er lig med en irriteret baby, og søvnløse nætter. Det er hverken sjovt for din baby eller for dig! Når der er tænder på vej, er gummerne ømme og de kan klø rigtig meget, derfor har dit barn brug for noget af tygge på. En bidering er rigtig godt til tandfrembrud, da legetøjet har god tyggemodstand, og kan på den måde stille dit barns trang til at bide i noget. Du kan desuden få bidelegetøj, der er specielt designet til at lindre ømme gummer. Denne form for legetøj indeholder renset vand og kan derfor kommes i køleskabet. Den kølende effekt kan lindre dit barns ubehag og irritation.

Udvalget af bidelegetøj

Vi har bidelegetøj for enhver smag. I vores sortiment finder du bideringe i forskellige materialer f.eks. naturgummi eller silikone. Du finder bideringe i forskellige farver - om du er til sarte nuancer eller kulørte farver, så skal der nok være noget for dig. Vores sortiment af bidelegetøj findes desuden også i mange forskellige former. Vi har bla. et hav af søde og sjove dyr, der vil begejstre enhver lille baby. Vi forhandler bidelegetøj fra mærker som Done by Deer, Tiny Love, Cam Cam, Lamaze, Filibabba og mange flere!

Baby på vej?

Har du en baby i maven, der snart skal gøre sin entré i verden, så vil du sikkert blive meget begejstret for at vide, at hos Pixizoo kan du få en supersej babypakke.Vi vi nemlig rigtig gerne hjælpe jer rigtig godt på vej, da det er noget af en omvæltning at blive forældre - hvad enten det er første, anden eller tredje gang. Det unikke ved vores babypakke er, at den er 100% miljøvenlig. Vores babypakke er nemlig digital og indeholder fede fordele fra vores samarbejdspartnere.