• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
I dag: 15% ekstra på Shoppen | Kode: ”FLASH15”

DAY ET accessories

Mangler du hagesmækker?

Fordelen ved at handle her hos Pixizoo er, at vi har et kæmpe udvalg af accessories til børn. Så hvis du søger en hagesmæk, er der nok at vælge imellem, hvad enten den skal bruges til opsamling af mad eller savl. 

For eksempel har vi de populære hagesmække fra Baby Bjørn. Fordelen ved disse hagesmække er blandt andet, at deres skåle er super til at opsamle mad, og at er de justerbare i nakken, således at de kan følge dit barns udvikling. Deres hagesmække kan endda tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket kun gør rengøringen efter aftensmaden endnu lettere! 

Skal dit barn være helgarderet, kan smæktrøjen fra CeLaVi måske være noget for dig. De er endda multifunktionelle, fordi du også kan bruge dem som forklæde, når der skal leges med maling.
       

Stå sikkert med GoBabyGo

Det kan være noget af en vild tid, når de små poder bliver lettere til bens. Især den første periode, der ofte er præget af pusselanker, der snubler i et tæppe eller glider på det glatte linoleumsgulv. Vi forhandler GoBabyGo, der er et dansk brand, der producerer accessories til børn, der kan hjælpe i den spæde start, hvor dit barn skal lære at kravle eller gå. Deres produkter er belagt med gummidutter, der skaber de bedste forudsætninger for, når din krudtugle skal igang med at udforske verden fra et højere luftlag. Hos GoBabyGo vil du kunne finde adskillige accessories til børn, der beskytter knæ og fødder. 

         

Styr de lange lokker med accessories til børn 

Det er ikke kun dit barns højde der vokser, håret følger også med, så nogen gange kan det være nødvendigt med hår accessories til børn. Din lille piges hår vokser så hurtigt, og du har egentlig ikke lyst til, at hun skal klippes, så derfor vil du derfor gerne have noget til at tæmme manken med. Heldigvis har vi her samlet nogle accessories til børn, der kan være behjælpelige til at fjerne håret fra øjnene. Og ovenikøbet med et smukt resultat! Dit barn vil elske at blive fin med et feminint onesize hårbånd fra Sofie Schnoor, bedårende hårspænder eller yndige hårbånd. 

           

Få de accessories til børn du mangler lige her hos Pixizoo! 

Man skulle tro det var løgn, men vi har faktisk mange flere accessories til børn, end dem vi lige har nævnt - blandt andet solhatte, for at tage et eksempel. Vi vil gerne yde den bedste kundeservice for dig, så derfor har vi sørget for et stort sortiment af forskellige accessories til børn, så du ikke kommer til at gå forgæves. Hvis du godt kunne tænke dig endnu flere fordele, kan du blive medlem af vores kundeklub Pixizoo Plus. Som medlem af kundeklubben kan du blandt andet få gratis fragt til din nærmeste pakkeshop, endnu flere rabatter eller mulighed for at optjene bonuskroner.