• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

WHEAT softshell

Hvem er WHEAT?

WHEAT blev grundlagt i 2002 af Charlotte & Peter Galsgaard. Charlotte Galsgaard er chefdesigner for firmattet og har med hendes klassiske linjer, lyse farvekombinationer og originale mønstre videreført den skandinaviske designtradition.

For WHEAT er det børne som er i fokus, når der skal designets tøj. Hvert sæt tøj er designet, så det tilpasser børnenes præmisser. Justérbare elastikker, komfort og naturlige materialer er med til at sikre hvert barns bevægelsesfrihed.

Bæredygtighed er et hovedfokus hos WHEAT, som har forpligtet sig til at komplettere dette i alle aspekter af deres forretning. Bæredygtighed kan selvfølgelig være mange ting, men hos WHEAT ses det som, at man ikke benytter sig af skadelige stoffer i nogen af deres produkter. Derudover vil de reducere den påvirkning deres produktion har på miljøet, mens de sikre etiske arbejdsforhold.

WHEAT og deres softshell

Hvis du leder efter et super lækkert WHEAT-softshell-sæt, så er du kommet til det helt rigtige sted. Det kunne f.eks. være deres WHEAT- Softshell Jakken Carlo. Jakken er super funktionel, og er udstyret med en aftagelig hætte, som kan tilpasses efter behov. Der er også justerbar elastik i taljen og refleks-detaljer. 

Det kunne f.eks. også været et helt sæt, som denne WHEAT-Softshell Heldragt. Ligesom med Carlo Jakken, lever heldragten også op til WHEATs filosofi om at tilpasse sig børnene. Her får man også en aftagelig hætte og justerbar elastik. Derudover så har jakken også et vandsøjletryk på 8.000 mm og en åndbarhed på 5.000 g/m2/24 h.

Fordelen ved softshell

Softshell, er modsat termotøjet, meget vandafvisende og det er også godt til, at isolere imod kluden. Det er dog ikke helt ligeså varmt som termotøjet. Dette kan man komme udenom ved at komme noget ekstra varmt tøj på indenunder softshell-sættet.

Softshell er blevet hyldet for at være let anvendelig af børnene i instruktionerne, da de har nemt ved selv at tage tøjet af og på. Dette er ikke kun en fordel for pædagogerne, for det er også med til at styrke dit barn selvstændighed. 

Softshelltøjet til børn, er ikke kun egnet til, når det bliver koldt udenfor, det er også fremragende til forårsvejret. WHEAT-Softshellen er godt til ungerne, især hvis du er lidt usikker på vejret. Selvom solen skinner, kan der godt forekomme lave temperaturer, med udsigt til regn.

Overvejer du at købe en WHEAT-softshell?

Er tiden inde til, at du snart skal bruge en WHEAT-softshell, men venter du måske på det helt rigtige tilbud?  Så hold øje med vores nyhedsbrev og hjemmeside. Her vil der blandt andet stå hvilke varer som kommer på tilbud.

Hvis du er Pixizoo Plus medlem, så er det en oplagt mulighed, for at optjene nogle bonuskroner. Hvis du som Pixizoo Plus medlem har optjent bonuskroner på en ordre, kan du bruge dem på dine fremtidige køb hos Pixizoo.