• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Leander sengeheste

Hvad skal man med en sengehest?

Og nu sidder du måske og tænker, men hvorfor er det så lige, at du skal købe sådan en foranstaltning? Dit barn ligger jo stille og sover. 

En sengehest kan være beroligende og tryghedsskabende, når den velkendte tremmeseng skal skiftes ud med en større seng. Der kan den fungerer som en blød overgang fra tremmeseng til juniorseng. Ved at sætte den ekstra kant på sengen giver det lidt sammen fornemmelse, som når guldklumpen ligger i tremmesengen. Derved skaber sengehesten en form for tryghed. Så kan både du og dit barn få en glidende overgang fra baby-livet til tumling-livet.  

 

Hvornår skal man skifte seng? 

Hvornår er guldklumpen stor nok til at komme over i juniorseng? Det er jo ikke mange timer siden, at han eller hun var en lille baby. Sådan kan de i hvert fald nemt komme til at føles. Derfor kan det være svært at gennemskue, hvornår det er tid at skifte sengen ud med en juniorseng – og det så er med eller uden en sengehest. 

Som tommelfingerregel siger man, at tremmesengen skal skiftes ud, når barnet forsøger at kravle ud eller tydeligvis ikke kan være i sengen – at den simpelthen er blevet for kort. Mange børn kan ligge i deres første seng indtil, at de er omkring 2 1/2 -3 år. 

Når tiden til sengeskiftet kommer, er det vigtig, at I gør det på så tryg en måde. Ekstra kontakt når guldklumpens puttes. Montér også gerne en sengehest – den giver både dig og barnet ekstra tryghed. Så kan I begge sove trygt og godt. 

 

Sjov og spas 

Når du skal vælge sengehest, er der mange forskellige designs at vælge i mellem. Der findes den klassiske, som de fleste vidste kender. 

Der findes også den mere minimalistiske sengehest, som passer ind i de fleste hjem – hvad end indretningen måtte være. Har du mod på lidt sjov og spas, findes de i mange sjove farver. På den måde kan du nemt tilføje lidt farve til værelset uden at skulle male alle væggene. 

 Nogle af sengehesten ligger også op til hulebygning eller sjov leg, afhængig af, hvilken seng I har stående derhjemme.

 

Køb din sengehest hos Pixizoo 

Hvis du køber din sengehest hos Pixizoo, tilbyder vi gratis levering, hvis du køber for mere 499 kr. Med vores 5 stjerner på Trustpilot, har du vores kundernes garanti for, at vi er godt sted at handle. Vores fornemmest opgave er gøre det nemt for dig at være forældre.