• Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️
  • Gratis fragt ved køb over 499,- 💙
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering 🚚
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating ⭐️

Hape Togbaner

Lad fødselsdagstoget være med til at skabe minder 

Et fødselsdagstog kan være med til at skabe personlighed mellem flagene på bordet og kagemanden, men det bedste er at det kan bruges i mange år fremover. Togene vokser med barnet og du kan nemt selv tilpasse alders-tallene så det kan bruges igen og igen. Med bogstaverne fra Kids by Friis kan fødselsdagstoget genbruges mellem søskende og være noget som ungerne ser frem til hvert år - sammen med gaverne, lagkagen, flagene og morgensangen. Gør det til en hyggelig tradition med fødselsdagstoget på bordet og giv dine børn nogle dejlige minder fra deres børnefødselsdage. Hos Pixizoo finder du ALTID et kæmpe udvalg af de fineste fødselsdagstog, fra bl.a. Kids by Friis.

   

Pynt op til festen

Fødselsdagstoget gør det nemt at pynte op til fødselsdagsfesten, men sammen med bordpynt, flagranker og fine lys kan du sætte prikken over i’et. Så er det ikke længere kun gaverne som stjæler barnets opmærksomhed på dagen og du kan være med til at sætte rammerne om en festlig dag sammen med familie og venner. Med lidt hjælp kan barnets fødselsdag blive til noget helt særligt! Fødselsdagstogene kan bruges fra børnene er helt små og delene kan skiftes ud, og på den måde er de nemme at gøre personlige - så dit barn føler sig i centrum på dagen. Lys, ekstra tal og bogstaver kan købes hos os, og på den måde så bliver det ikke lettere at pynte op til fødselsdagsfesten. 

   

Fødselsdagstoget er den perfekte gave til barnedåb eller navngivningsfest

Vi ved alle hvor svært det kan være at finde på den perfekte gave til den lille ny. Et tog er en oplagt gave mulighed når det gælder barselsgaver, barnedåbsgaver, navngivningsgaver eller lignende. Vores personlige favorit er et H. C. Andersens fødselsdagstog fra Kids by Friis! Med et H. C. Andersen inspireret fødselsdagstog kan du være med til at videregive noget af den danske kulturarv, men på en måde hvor barnet også synes det er sjovt fra starten. Hos os finder du toge til både drenge og piger, men også kønsneutrale hvor det ikke er prinsessedrømmen som er temaet.