Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Boldbassin

Hvad er mere fantastisk for dit barn end at kunne tumle i et indendørs boldbassin? De er ikke bare sjove at lege i, men stimulerer også dit barns motorik og sanser. Her på siden kan du se vores store sortiment af boldbassiner fra blandt andet Tiny Republic og Misioo. De vil med sikkerhed vække enorm henrykkelse hos dit barn. Se vores store udvalg af hyggelige boldbassiner til børn herunder.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Boldbassiner er det nye sort

Vil du hoppe med på bølgen af plastikbolde og springe ud i et boldbassin, er du kommet til det helt rigtige sted. Boldbassiner til de mindste er blevet en tendens, og det er ikke uden grund. Her er nemlig lagt op til tusindvis af timers sjov og leg. Samtidig er det en virkelig en god måde at stimulere dit barns sanser og fremme den motoriske udvikling. Du finder her rigtig flotte modeller i stilrigtige designs, der passer ind i et hvert hjem, og de vil helt sikkert være en flot og sjov detalje på børneværelset. Disse modeller vejer ikke særlig meget, og er derfor også nemt at flytte rundt på, så du altid kan holde et øje på dit barn, uanset hvor i huset du befinder dig.

 

Til motorik og sanser

De små boldbassiner er super gode til dit lille barn eller baby, så længe du holder et nøje opsyn. Et boldbassin kan nemlig styrke dit barns motorik og sanseudvikling. Det gør det blandt andet ved, at dit barn kan gribe fat i bolde og kaste med dem. Det er også en måde at stimulere den lilles sanser. Det gælder følesansen ved at røre ved boldene og følelsen af at blive helt eller delvist dækket. Lyden når barnet bevæger sig rundt imellem boldene og de flotte farver på basinnet og plastikkuglerne, der stimulerer dit barns synssans. Det er alt sammen noget der er med til at fremme dit barns udvikling. Derudover kan dit barn også bruge det til rigtig mange timers sjov og leg. Mangler i mere legetøj til yngre søskende, har vi også et stort udvalg af babylegetøj.

 

Boldbassinet - en god investering

Hvilket barn drømmer ikke om at have sit eget boldbassin derhjemme. At have et værelse, der har lige så stor underholdningsværdi som et legeland, det må være drømmen for et hvert barn. Det er heller ikke bare et stykke legetøj, dit barn mister interessen for i løbet af et par dage, eller vokser sig fra i løbet af et par måneder. Her får du legetøj der kan give mange timers underholdning i flere år fremover. Det kan bruges fra dit barn er helt lille under særlig opsyn, og når dit barn bliver for stor til egentlig at lege i boldbassinet, har det stadig en værdi. Der er nemlig mange lidt større børn, der har glæde af at sidde i mellem boldene og slappe af med en bog, en film eller at spille på en tablet.

 

Køb dit boldbassin hos Pixizoo

Hos os finder du super lækre boldbassiner, også et der passer til din lille guldklump, og endda få det til en rigtig god pris. Vi giver dig nemlig prismatch og prisgaranti, så du kan være sikker på, at du har fået varen til den bedst mulige pris, uanset om den er på tilbud eller ej. I Pixizoo forhandler vi boldbassiner fra flere forskellige populære mærker, heriblandt det klassiske Misioo boldbassin samt de smarte Tiny Republic boldbassiner, som fås i flere forskellige flotte farver, bl.a. den lækre navyblå og den fine lyserøde. Har du allerede et boldbassin og mangler bare noget ekstra at fylde i bassinet, så har vi også et stort udvalg af bolde til boldbassiner.

Hos Pixizoo samler vi på glade og tilfredse kunder. Så skulle du have nogle spørgsmål til os, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os i kundeservice på telefon 88 88 74 15 eller mail til [email protected]. Så vil vi gøre vores bedste for, at du får den bedst mulige oplevelse, når du handler hos Pixizoo.