Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Dyner & puder

Vi kommer ikke udenom, at dynen og puden er særdeles vigtige elementer, når du ønsker at give dit barn en tryg og god søvn. Kun det bedste er godt nok til dit barn, så derfor består vores sortiment af lækre dyner og puder med forskelligt fyld, men fælles for alle er, at de er i høj kvalitet. Tag et kig, og lad dig friste! 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Hvorfor er det vigtigt at vælge den rigtige dyne og pude?

Babyer og små børn har brug for meget søvn den første tid af deres nye vidunderlige liv. Søvnen er vigtig for deres udvikling, og det gælder om at få det bedste ud af den. 

Der er mange grunde til, hvorfor det er så vigtigt at anskaffe sig en god dyne og pude. En af de vigtigste grunde er, at de kære små ikke selv kan temperaturregulere, når de kommer til verden og frem til 2-årsalderen, hvor barnet først har fuldt udviklet sine svedkirtler.

Når barnet ikke kan temperaturregulere og derved ikke er i stand til selv at holde på varmen og afgive den igen, kan du hjælpe det rigtig godt på vej med en temperaturregulerende dyne og pude.  

Hvilken type fyld skal jeg vælge? 

Der er rigtig mange skønne typer fyld med hver deres fantastiske egenskaber. Nogle forældre foretrækker fiberfyld med allergivenlige egenskaber eller en høj bæreevne, i mens andre foretrækker den økologiske variant med større omtanke på vores miljø. 

Er du på udkig efter en allergivenlig dyne med fænomenale naturlige egenskaber har vi for eksempel dyner med kapok fyld. Kapok er en meget let og åndbar naturfiber, der tilmed er antibakteriel.

Leder du derimod efter en dyne med dunfyld, har vi så sandelig også det! Faktisk vil du kunne finde dyner og puder med fyld af gåsedun og moskusdun. Begge kvaliteter isolerer godt, og giver en høj bæreevne. 

Uanset hvilken slags fyld du foretrækker, vil du kunne finde det lige her! 

 

Hvilken bæreevne er at foretrække? 

Dyner og puders bæreevne er en måleenhed, som beskriver produktets evne til at isolere og derved holde på varmen. 

Der findes tre forskellige former for dyner. Sommer-, vinter- og helårsdynen. Inden du køber dyner og puder til dit barn, bør du tage dit barns individuelle behov i betragtning - fryser dit barn meget kan det f.eks. være en god idé med varme dyner. 

Bæreevnens skala går fra 2-16, hvor det kan siges, at 4 er en meget lav bæreevne, mens 8-12 er en særdeles god og eftertragtet bæreevne til vores små guldklumper i det danske klima. I forhold til sommerdyner, bør du vælge en bæreevne på omkring 8 og vinterdyner på 11 eller derover. 

 

Køb af puder og dyner online

Her hos Pixizoo vil du finde et bredt udvalg af dyner og puder i høj kvalitet, uanset om du mangler til jeres nyfødte baby, til den voksende junior eller dig selv. Husk også lagen og babysengetøj, f.eks. Done by deer sengetøj. Vi har også et bredt sortiment af sengetøj til alle aldre. Står du også og mangler en ny seng til den hurtigvoksende baby, så se f.eks. det fine sortiment af senge i høj kvalitet fra Leander. Har du spørgsmål til produktet er du altid velkommen til at besøge vores side med oftest stillede spørgsmål eller kontakte vores dygtige kundeservice på [email protected] eller 88 88 74 15. 

Vi stræber altid efter at give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Derfor tilbyder vi også prisgaranti og prismatch, så du ALTID er sikret den bedste pris på markedet. Hvis du har brug for at få varen returneret tilbyder vi 365 dages returret. Du kan dermed til enhver tid returnere din vare så længe den er ubrugt, i original emballage og en vare vi lagerfører.