Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Mærke
 1. HAUCK (2)
 2. NORDIC PLAY (2)
Farve
 1. Brun/BeigeBrun/Beige (1)
 2. HvidHvid (1)
Pris
 1. kr1530
  kr2500

Elbiler til børn

Elbiler til børn er et super legetøjskøretøj, som med sikkerhed vil falde i god jord hos de små i familien. Det er små elektriske biler, som er drevet af et genopladeligt batteri. De fine elbiler er designet og produceret i seje kendte modeller. Du kan derfor finde dit barns yndlingsbil i et lækkert design med mange seje detaljer og funktioner. Se vores store udvalg af seje fjernstyrede elbiler til børn herunder.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Barnets første (el)bil

Skal dit barn have sin første bil, så kan du helt sikkert finde en, som dit barn vil elske. Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af forskellige elbiler i de kendte lækre mærker og modeller. Skal dit barn køre rundt i en fed BMW, en lækker Audi, en flot og stilet Mercedes eller en sej Maserati så tag et kig på vores hjemmeside og find den, som passer til dit barn. 

Hos Pixizoo finder du altid et stort udvalg af elbiler til børn. De mange elbil modeller fås også i flere forskellige farver, så du kan finde den perfekte bil til den lille dreng eller pige i hjemmet. Se vores udvalg af Rollplay elbiler her. Du finder vores store sortiment af elbiler, løbecykler mm. fra fantastiske Rastar her.

   

Smarte funktioner og lækker kvalitet

De smarte elbiler til børn har forskellige funktioner, som gør dem endnu sjovere og mere virkelige. De fleste af bilerne er udstyret med et flot lys og sjove lyde. Her har flere biler også MP3- eller USB-indgange, som gør det muligt at spille dit barns yndlingsmusik, når det er på farten.

Derudover er flere af elbilerne, som har gummihjul og støddæmpere, der gør den mere terrængående og sikre en bedre komfort. Bilerne har også ofte forskellige gear, som gør turen sjovere og mere virkelig for dit barn.

Har dit barn brug for lidt ekstra hjælp til at styre elbilen, så kommer nogle af modellerne med en fjernbetjening, som gør det nemmere for dig som forælder at hjælpe dit barn. På den måde kan du som forælder også bevare kontrollen, og du vil have mulighed for at gribe ind, hvis der skulle være behov for dette.

   

Elbiler til børn - sikkerhed frem for alt

Når du skal vælge en elbil til dit barn, er det også vigtigt, at sikkerheden er i orden. Derfor lever elbilerne op til de forskellige sikkerhedsstandarder, så du trygt kan lade dit barn køre rundt. Derudover har mange af elbilerne også en integreret sikkerhedssele, som gør at dit barn sidder godt og sikkert i bilen, uden mulighed for at falde ud.
Køretøjet må ikke benyttes på offentlige veje af sikkerhedsmæssige årsager.

   

Se vores store udvalg af de seje elbiler til børn

Hos Pixizoo har vi mange forskellige lækre modeller og varianter af elbiler. Du kan klikke dig rundt på vores hjemmeside og se vores udvalg af dem og finde den elbil, som passer perfekt til dit barn. Du kan også vores udvalg af andet sjovt og underholdende legetøj til udendørs leg her på vores hjemmeside. Når du handler hos Pixizoo, vil vi gøre vores bedste for at give dig den bedst mulige oplevelse. Derfor har vi prismatch og prisgaranti, så du altid er sikret den bedst mulige pris. Du kan også ringe til vores kundeservice, hvis du har nogle spørgsmål. Husk også på, at vi har 365 dages returret. Vi ønsker dig en god fornøjelse her på siden.