Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Flasker

Hvad enten du fuldammer dit barn eller har valgt at give flaske. Så kommer der et tidspunkt, hvor man på den ene eller anden måde får brug for en form for drikkedunk. Vi har samlet et stort udvalg af flasker, som både kan bruge til den lille ny, eller som er gode at have med på tur. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Flasker og babyer 

Uanset hvor gammel din baby er, er der mange forskellige typer at vælge i mellem. Overordnet set er det vigtigt at overveje, hvilket materiale den er lavet det. Det skal nemlig både været godkendt til mad og at baby må sutte på den, hvis den skal bruges til andet end vand. 

Der findes både flasker, hvor den del, som du putter maden eller mælken i, er lavet i plastik, i økologisk plastik eller glas. Det er vigtigt at være opmærksom på, hvad den er lavet af. Er du meget på farten, er det måske mere praktisk med en i plast. 

Afhængig af alderen på din baby, skal du også overveje, hvilken type suttehoved du vælger. Gummi er ofte svære at bide hul i, og passer derfor godt til når dit barn har fået tænder. Se f.eks. de forskellige varianter af Philips Avent sutteflasker

Hvis du pumper modemælk, er det også en god idé at have flasker til opbevaring af mælken. Vi anbefaler ligeledes en flaskevarmer, f.eks. fra Tommee Tippee, da de sikre den rigtige temperatur og bevaring af vigtige næringsstoffer. 

 

På tur med guldklumpen 

Når I er på tur, hvad enten det er en lille tur ned i byen, eller I har pakket til en hel dag ude i naturen. Så er det vigtigt, at I har en flaske vand med til jeres barn. 

Vi har samlet er udvalg af flasker, som er nemme for børnene at drikke i forhold til en almindelig vanddunk, uden at du skal tænke på, om der kommer vand ud i hele tasken. 

Du kan vælge mellem forskellige designs, så I kan finde en som dit barn nemt kan genkende og finde imellem alle de andre. 

 

Vælg den rigtige 

Når du skal købe en flaske, er det vigtigt, at du har med i dine overvejelser, at sutteteknikken er anderledes end ved bryst. Hvis du skal bruge den sammen med amning, er det derfor en god ide at holde lidt igen, på den måde er din baby nødt til at sutte fokuseret som ved amning. 

Vælg en flaske som er nem at rengøre. Uanset om du bruger den hver dag eller bare en gang i mellem, er det vigtigt, at du vælger en, som er nem at rengøre, så du undgår unødvendige bakterier.  

For at være sikker på, at du tilbyder dit barn alt den mad, det kan spise, er det en god ide at vælge en forholdsvis stor en. På den måde har du mulighed for at lave en stor portion, så du ikke skal tilberede flere af dem pr. måltid. Når dit barn er ved at være stor nok til at indtage mere fast mad, er det en god idé at anskaffe en god hagesmæk - så slipper du for alt grisseriet!

 

Køb flasker med prismatch 

Når du køber flasker hos os, har du mulighed for at købe den med prismatch. Det betyder at du altid får den til den bedste pris. Skulle du have spørgsmål til valg af flasker, skal du være velkommen til at besøge vores butik i Tilst, hvor vores søde personale står klar til at svare på spørgsmål.