Crazy Days - Vanvittige priser

Farve
  1. HvidHvid (1)
Pris
  1. kr130
    kr600

Flaskevarmere

Slip for besværet med at varme mælken i mikroovnen og brug en praktisk flaskevarmer. Det er ikke altid nemt at ramme den helt rigtige temperatur, hvilket både kan være bøvlet og også ødelægge især modermælkens næringsstoffer. Der findes forskellige typer flaskevarmere, både nogle du kan have med på farten, halvautomatiske og med forskellige funktioner. Find den der passer til dine behov her.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Flaskevarmer - hvad er det?

Når du først har ejet en flaskevarmer, vil du undre dig over, hvordan du nogensinde kunne undvære en. Du slipper hermed for bøvlet med at ramme den rette temperatur i mikrobølgeovnen. I stedet kan du bare indstille apparatet til den korrekte temperatur og lade den gøre arbejdet. De fås i forskellige typer med forskellige funktioner. F.eks. kan du få en flaskevarmer fra Tommee Tippee, der har det hele. Den har mange funktioner og er i høj kvallitet. Bl.a. kan den varme mælken på blot 2 minutter, mikse mælk og vælling, dræber bakterier med Filter og Hot shot-funktion og meget mere. Du kan også vælge en mere simpel, men bestemt også god, maskine fra Beurer, der også sikrer en jævn og korrekt opvarmning af mælken. 

 

Find den rette temperatur og bevar gode næringsstoffer

Det kan være meget svært at vurdere, om mælken har fået den rette temperatur, når den opvarmes i en mikroovn. Nogen synes det er nemmere end andre, men de fleste af os kan nok godt blive enige om, at det tit kan være besværligt - især når man har et sultent og grædende barn på armen midt om natten. Derfor kan vi varmt anbefale at skaffe en flaskevarmer, der sørger for at varme mælken op, uden at du skal gøre meget andet end at placere sutteflasken i varmeren og trykke på en knap. Det lyder da meget ligetil, ikke? 

Derudover kan man nemt komme til at opvarme mælken for meget i en mikroovn. Dette kan desværre dræbe nogle af de gode næringsstoffer i modermælk. Dette slipper du også for med en flaskevarmer. 

 

Flaskevarmer kan bruges i hjemmet eller på farten

De fleste flaskevarmere er lavet til brug i hjemmet, som man selvfølgelig også nemt kan medbringe til andre hjem. De fås dog også med stik til cigarettænder, som gør, at den kan bruges i bilen. Dette kan være en stor fordel på de lange ture og ferier. 

 

Se det gode udvalg på Pixizoo.dk

Hos Pixizoo.dk har vi et stort udvalg af forskellige slags flaskevarmere til forskellige behov, med forskellige funktioner og i forskellige prisklasser. Dermed kan du vælge lige præcis den, der passer bedst til dig og din familie. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller andet vi kan hjælpe dig med, så tøv ikke med at tage fat i vores kundeservice.