☀ Spar 10-60% | Shop sommerudsalg her ☀ 

Størrelse
 1. 92 (1)
 2. 98 (1)

Flyverdragter

Vær sikker på, at dit barn kan holde varmen, når vinteren er begyndt, med en flyverdragt, der dækker fra top til tå. Så er dit barn klar til at bygge snebolde og nyde den friske vinterluft.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris
 • ZigZag Vally flyverdragt - Picante

  ZigZag Vally flyverdragt - Picante

  Lagerstatus: På lager
  Levering: 1-2 hverdage ved bestilling inden kl. 14

  Specialpris 240 kr

  Vejl. pris: 800 kr

  Spar 560 kr

Flyverdragter til alle børn

Flyverdragter er uundværlige, når vinteren står for døren og kulden tager til. Når du kigger på flyverdragter til dit barn, kan du tænke over nogle ting. Den første ting er, om der skal være elastikker med hænder og fødder til at holde støvler og vanter fast – og holde vintervejret ude. Har dit barn brug for en elastik til at sætte støvlerne fast i, eller er det ikke nødvendigt?

               

Derudover kan du overveje hvilken lukning, der er lettest for dit barn at åbne og lukke. Langt de fleste flyverdragter er lukket med en udelelig lynlås og har et stykke stof ovenover, for at holde flyverdragten tæt. Denne yderste lukning er som regel enten velcro eller knapper. Vælg den løsning der gør, at dit barn, er kan klare sig selv i for eksempel daginstitutionen.

Hvis dit barn kommer til at være i nærheden af trafik, for eksempel til og fra daginstitution, kan du overveje om det er vigtigt for dig, at der er reflekser på dit barns flyverdragt.

         

Flyverdragter og vandsøjletryk

Når du skal finde alskens overtøj til dit barn, kan du undersøge beklædningens vandsøjletryk. Et vandsøjletrykket viser, hvor vandtæt tøj – og i det her tilfælde flyverdragter til børn – er. Et højt vandsøjletryk betyder, at flyverdragter er meget vandafvisende, mens et lavt vandsøjletryk betyder at, tøjet er mindre vandafvisende.

På den måde kan vandsøjletrykket være en hjælp til at vurdere, om flyverdragter passer til dit barns behov i hverdagen. I forbindelse med vandsøljetrykket, kan du også kigge på, om det pågældende produkt er åndbart.

        

Du kan finde information om vandsøjletrykket for flyverdragter til børn under ”Produktbeskrivelse” på det enkelte produkt.

          

Gør sættet komplet med huer, vanter og støvler

For at gøre vintersættet komplet, kan du også kigge på vores udvalg af huer og vanter til børn. Dette kan findes under vores udvalg af støvler. I vintermånederne når blæsten og kulden raser udenfor, kan du undgå, at dit barn får kolde ører og fingre ved at bruge huer og vanter.  Du kan se vores udvalg af huer og vanter til børn lige her.

         

Når du vælger flyverdragter til børn, skal du skal samtidig have dit barns vinter- eller gummistøvler i tankerne. Vinter- og gummistøvlerne er den sidste del af vintersættet, og er med til at holde dit barn varmt. Pixizoo har et stort udvalg af sko som du kan finde her på siden.

       

Pixizoo Plus medlemskab

Vidste du, at du med et Pixizoo Plus medlemskab, kan få gratis fragt til din nærmeste pakkeshop og mange andre fordele? Du kan blandt andet optjene bonuspoint til dit næste køb, du kan deltage i konkurrencer, der kun gælder for medlemmer, og få fordelagtige tilbud, der kun henvender sig til dig.

       

Husk, at når du handler hos Pixizoo, har du altid 14 dages returret, hvis varen er i original emballage, ubrugt og stadig findes i vores sortiment. Hvis du har spørgsmål om levering, flyverdragter eller andet, sidder Pixizoos kundeservice klar til at hjælpe dig på telefon 88 88 74 15 og på mail [email protected].