Spar 15% på gavekort, rabatten fratrækkes automatisk i kurven. OBS gavekortet kan først bruges fra 1.1.2020

Gåvogne/Gåstole

Lad barnet futte rundt omkring derhjemme med en fin gåstol, som begge aktiverer barnet. Begge er fantastiske, når børnene ikke har lært at gå endnu, og kan dermed være med til at styrke barnets mobilitet. Se hele vores store udvalg nedenfor og bliv forelsket i Ride Ons og gåvogne.

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Giv dit hjem et skvæt farve med en sød gåvogn

Er dit barn ved at lære at gå, kan en selv en billig gåvogn agere som et supplement til gå-træningen. En vogn opfordrer til leg og bevægelse. Den giver dit barn mod til at gå på opdagelse et skridt ad gangen. Det er en tryg måde for dit barn at lære på gå. Der findes et utal af farver og former så find det du bedst kan lide. Har du for eksempel lagt mærke til de supersøde Wheely Bug insekt-ride ons. De er fantastiske værktøjer, der samtidig giver dit hjem personlighed og farve.

                     

Tag de første skridt med en gåvogn til baby

En gåvogn bruges ofte som et sjovt hjælpemiddel til at lære barnet at gå selv. Med vognen lærer dit barn at stå op og udvikler derved motorikken i benene, som vil medføre at barnet med tiden kan stå og gå selv. En gåstol vil opmuntre dit barn til at bevæge sig, da dit barn vil føle sig mere tryg når det driller med at holde balancen. Skridt for skridt oplever de en ny verden og det vil helt sikkert bringe et smil frem hos både dit barn og dig selv når dit barn tager de første skridt med en gåvogn eller gåstol.

Der findes mange forskellige slags vogne. De kan være lavet af træ, metal eller plastik. Eller måske en kombination. For at finde den rigtige gåstol til dit barn kan du overveje, hvor stabil gåstol skal være og hvor meget vægt, den skal kunne løfte.

                          

En verden af muligheder

Gåvogne findes i forskellige former og farver, og blandt de mest populære er BRIO vogn som findes i to farver, nemlig rød og sort. Vognen har et skønt design, og er lavet i solid kvalitet. Gåvognen fra Brio er lavet af træ, har lakeret metalhåndtag og justérbar bremse, så du kan indstille, hvor hurtigt gåvognen kan køre. 

Her finder du et bredt udvalg af billige gåvogne, uanset om du på udkig efter en klassisk gåvogn i træ eller en mere farverig Ride On.

Børn udvikler sig forskelligt, og derfor er det også forskelligt, hvornår det giver mening at bruge en vogn. Det vil dog typisk være mellem dit barn er 9 og 14 måneder gammel, at din pige eller dreng begynder at tage de første skridt.

                                

En helt ny verden af tilbud med Pixizoo Plus

Vidste du, at du med et Pixizoo Plus-medlemskab får mange vildt seje fordele når du handler hos Pixizoo?

Med Pixizoo Plus får du et hav af fordele når du handler hos os. Vi laver f.eks. fordelagtige tilbud, kun til dig og så får du også fri fragt af alle dine ordre. Derudover er der fire års reklamationsret på dine ordre, og vi udvikler hele tiden nye fordele for vores Pixizoo Plus medlemmer. Du er velkommen til at læse mere om fordelene på hjemmesiden.

Ved at fortsætte med at bruge siden, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

×