Crazy Days - Vanvittige priser

Gummistøvler til børn

Et par gummistøvler til børn er uden tvivl uundværlige. De bruges året rundt, og er perfekte til dit barns garderobe. Uanset årstid, er de altid vigtige at have ved hånden, og har dit barn et par gode gummistøvler til børn, er der sikret timevis af sjov leg og hop i vandpytter, når regnvejret melder sig. Vi har et fint udvalg, og mon ikke dit barns næste par gemmer sig deriblandt?

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Hop og leg i vandpytter med gummistøvler til børn
”Der findes ikke dårligt vejr, kun forkert påklædning” lyder ordsproget. Noget du som forælder helt sikkert, kan nikke genkendende til. Når man har børn, bliver man pludselig mere bevidst end nogensinde før, om betydningen af den rette påklædning til al slags vind og vejr. Regner det, er det pludselig ikke bare en grå og kedelig dag, men en invitation til leg i vandpytter, og dit barn kan sagtens få flere timer til at gå med at plaske rundt udenfor. Med et par gummistøvler til børn slipper du for en masse bekymringer, hvis I for eksempel er ude i skoven eller på legepladsen, og der er mudret. De er nemme at gøre rene og er praktiske, og ingen regnvejrsdag er komplet uden et sæt smart regntøj.


Det perfekte par gummistøvler til børn
Et par gummistøvler til børn er en stor del af dit barns garderobe året rundt, både derhjemme, men også i vuggestue eller børnehave. Derfor er det så vigtigt, at de sidder godt på foden, og har den rette pasform. Når dit barn skal have sit nye par, skal der være plads til foden, og et voksetillæg på ca. 1,5 cm er at foretrække. 
Der findes i dag et hav af forskellige slags gummistøvler til børn, i forskellige farver og mønstre. 
Skal det være et par simple ensfarvede af slagsen, eller er dit barn vild med print af vilde dyr, blomster, eller måske glimmer? Mulighederne er mange- du skal blot finde det par, der falder i dit og dit barns smag!
Går du ekstra meget op i, hvilke materialer dit barns tøj og fodtøj er lavet af? så har vi et fint udvalg af gummistøvler til børn fra Bisgaard i naturgummi, helt uden kemikalier, krom eller metaller.

Tørre fødder uanset årstid
Regnvejr får vi året rundt – uanset årstid. Er det et par gummistøvler til børn, som skal bruges både sommer og efterår, så kan du nøjes med et par helt almindelige slags. Er du derimod på udkig efter den varmere slags, som kan holde dit barns fødder varme, når det bliver koldere, så skal du helt sikkert kigge efter et par med for i. Der kan være dage, hvor det skal gå lidt hurtigt, og dit barn vil måske foretrække at smutte fødderne hurtigt ned i et par gummistøvler til børn, og er der også for i, kan de bruges de koldere vintermåneder.

Prismatch og Plus fordele hos Pixizoo
Skal dit barn have nye gummistøvler til børn og har du fundet det perfekte par? Så kan du med fordel bestille dem hos os. Vi har prismatch, og det betyder, at skulle du have set samme vare billigere et andet sted, hvad enten det er på en webshop eller i en butik – så sørger vi for at matche prisen. Derudover tilbyder vi også altid fri fragt for alle pixizoo plus medlemmer. Som plus medlem får du også en række eksklusive fordele, b.la. medlemsfordele, og så kan du deltage i konkurrencer kun for medlemmer. Skulle du have nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefonnummer: 88 88 74 15 eller på e-mail: [email protected]