Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Hagesmække

Står du lige og mangler en ekstra hagesmæk? Eller måske du lige står og mangler en lille ekstra ting til fødselsdagsgaven? Så se vores store udvalg af hagesmække! Vi har samlet en masse forskellige brands. Du finder blandt andet mærker fra både Småfolk, Babybjørn og Done by Deer. Så du kan finde en, som passer lige til din guldklump. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 3

Side:
  1. Side 1 af 3

Stort sortiment af hagesmække

For at gøre det nemmere for dig at vælge en hagesmæk, som passer til jeres dagligdag – hvad end den måtte indebære – har vi samlet en masse forskellig former og farver. 

Du finder både de mere fantasifulde smækker, som er pyntet med f.eks. balloner eller sjove dyr. Forstil dig, hvordan aftensmad bliver til en livlig snak om havets dyr. Du kan også vælge dit eller dit barns yndlingsfarve. På den måde kan du gøre tiden på bordet ekstra hyggelig, da de er iklædt noget, som de godt kan lide. 

 

Fri for pletter 

Man finder hurtigt ud af, at det at have børn giver pletter. Allerede fra når din lille spirevip er helt lille starter limboen med at holde både dit eget og dit barns tøj rent. Med hold ud! Der er lys for enden af tunnelen! Men indtil I går et mere pletfrit liv i møde, kan du passende blive forelsket i en hagesmæk eller to. 

De fleste smækker er lavet i særlig pletafvisende materiale, så diverse typer af pletter nemt kan tørres af. Ellers er de lavet i særligt holdbart stof, som kan tåle en tur i vaskemaskinen. På den måde er du fri for at vaske tøj flere gange om dagen.   

 

Flere funktioner 

Det gode ved en hagesmæk er, at den ofte kan bruges i flere situationer. Hvad end det er en smæk til fange vildfarende salv, eller om det er en smæk med ærmer. Så kan de være med til at løse flere situationer. 

Forstil dig, at din lille pige endelig, er blevet stor nok til at få en kjole på. Men nu mangler du et sted til suttesnoren! Med en savlesmæk undgår du både at der kommer savl på tøjet, samtidig med at du har et sted at klipse sutten fast, så den ikke forsvinder. Og ved du hvad? De fungerer både til drenge og piger. 

Dit barn har fundet sin kreative sjæl frem og den indre Picasso er en værre grisebasse! Giv ham eller hende sin hagesmæk på, som har langeærmer. På den måde er tøjet godt beskyttet for hvad end den kreative sjæl måtte finde på. Så behøver du kun bekymre dig om stregerne udenfor papiret og ikke for om tøjet overlever.  

 

Køb din hagesmæk hos Pixizoo

Når du køber hagesmække hos Pixizoo, har du mulighed for gratis at bytte din smæk, hvis du skulle have bestilt den forkerte farve! 

Psst.. Vidste du godt, at vi har en butik, som ligger i Tilst ved Århus? Her har du mulighed for at komme ud og se et udvalg at vores hagesmække. De har også en masse andre lækre produkter såsom tøj og sko!