Sommer udsalg ★ Spar op til 50% på næsten hele shoppen | SE UDVALG

Babyhåndklæder

Leder du efter et babyhåndklæde eller børnehåndklæde? Så er du landet på den helt rigtige side. Her finder du nemlig et hav af babyhåndklæder i forskellige farver og mærker, så du kan nemt finde lige netop det, som opfylder jeres behov bedst muligt. Så dyk ned på siden og se vores rigtig fine udvalg – rigtig god fornøjelse!

  • Navn: A-Z
  • Navn: Z-A
  • Pris: Høj-Lav
  • Pris: Lav-Høj
  • Bedst bedømte
  • Mest Populære
  • Største besparelse

Stort udvalg af babyhåndklæder

Her på siden finder du vores udvalg af babyhåndklæder. Almindelige håndklæder er ofte for store og upraktiske at bruge, når man har haft sin baby i bad. Derfor foreslår vi at man køber et babyhåndklæde, da det er særligt designet til at gøre det lettere for dig, at få tørt dit barn efter badet.

Vi har mange forskellige slags, så der er rig mulighed for at du kan finde det du leder efter. Blandt vores mange brands finder du bl.a. nogle fra Müsli, Sebra, Pippi og Filibabba. Du finder også forskellige farver, mønstre og materialer. Derudover har vi også mange babyhåndklæder med hætte, som gør det super nemt at få pakket dit barn ind efter badet.

 

Udover babyhåndklæder finder du også vaskeklude i denne kategori, og hvis du er på udkig efter andre lækre ting til badetiden, så tag endelig et kig på siden, hvor vi har samlet alt til badetid.

 

 

Forskellige varianter

Udover vi har forskellige brands repræsenteret, så har vi også babyhåndklæder i forskellige lækre materialer. Der er helt almindelige i lækkert bomuld, og så der nogle der er fremstillet i økologisk bomuld, som gør, at de bliver lidt ekstra bløde. Derudover kan du også finde babyhåndklæder, som er GOTS certificeret. Det betyder, at de møder en høj standard, og er produceret miljøvenligt. Dermed kan man god samvittighed købe dem.

 

Så der er rig mulighed for at finde det babyhåndklæder, som du synes, er de bedste for jer.

 

Hvordan skal babyhåndklæder vaskes?

Det er vigtigt, at dine babyhåndklæder bliver behandlet rigtig, så de holder længst muligt. Derfor er det først og fremmest vigtigst, at du læser på dem, hvordan de skal vaskes, og følger disse instrukser.

Vi har dog samlet lidt gode råd, til hvordan de kan behandles. Det er en god idé at lægge dem i blød i koldt vand i 24 timer inden du skal bruge dem, hvorefter de vaskes, da de kan være behandlet med skyllemiddel. Dermed sikrer du, at det suger bedst muligt, når du skal bruge det første gang.

Hvis du bruger skyllemiddel, når du vasker babyhåndklæder, er det god idé lige at læse på flasken. Skyllemiddel kan nemlig have den effekt, at det gør dem vandafvisende, og dermed er de mindre effektive når de skal bruges. Derfor kan det være en fordel at udelade det under vask. Hvis man gerne vil have dem bløde og lækre, kan de tørres i tørretumbleren eller i solen.

 

Bestil dem online hos Pixizoo

Har du fundet nogle babyhåndklæder, som du gerne vil have hjem? Så bestil dem her hos Pixizoo, for vi vil nemlig gerne give dig den bedste oplevelse, hver gang du handler hos os. Derfor bestræber vi os på at få sendt din ordre afsted så hurtigt som overhovedet muligt, så du kan komme i gang med at bruge dine varer snarest.

 

Hvis du har spørgsmål, har vi samlet et dygtigt og kompetent hold af medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig – så kantakt os endelig hvis du har spørgsmål.