Crazy Days - Vanvittige priser

Farve
 1. BlåBlå (2)
 2. Brun/BeigeBrun/Beige (2)
Køn
 1. Unisex (2)
 2. Pige (2)
 3. Dreng (1)
Pris
 1. kr90
  kr110

Heldragter til baby

Heldragter kan bruges i mange anledninger. Der findes en masse varianter, og alt afhængig af, hvilken sæson vi er i, kan du både få dem med korte eller lange ærmer, og med eller uden føder. Det som er praktisk ved heldragter er, at de ikke skiller på midten, hvilket betyder at dit barn kan holde sig dejlig varm.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hvad bruger man heldragter til?

Der er ikke et endegyldigt svar på, hvad du skal bruge heldragter til. Der er nemlig rigtig mange delte meninger om det. Nogle bruger heldragter til nattøj, fordi de godt kan lide at den ikke skiller på midten, og holder barnet dejligt varmt om natten. Andre kan godt lide at bruge dem om dagen, fordi de ikke behøver at finde både bukser og bluser frem. Nogle er endda så fine, at mange synes det er synd at bruge dem som nattøj. Der er derfor ikke noget rigtig svar på, hvilket formål du skal bruge heldragter til.

  

Heldragter i uld

Rigtig mange er helt vilde med uld, og det er der også en grund til. Uld har nemlig flere fantastiske egenskaber. Uld kan bæres i længere tid uden, at det kommer til at lugte af sved. Derudover er det så praktisk, at det kan varme selvom det er blevet vådt. Derfor er det praktisk til babyer, for de kan savle ret meget, og selvom en heldragt af uld bliver våd af savl, kommer din baby ikke til at fryse. Det skyldes, at uld kan absorbere vand, og derfor føles heldragten ikke våd. Det er altså meget mere praktisk med heldragter i uld til dit barn, eller andre børn som du kender, da barnet ikke vil blive nedkølet på samme måde, som hvis de f.eks. havde syntetiske fibre eller bomuld på. 

 

Sådan skal du vaske uld

Når du skal vaske dine heldragter i uld, skal du være opmærksom på ikke at gøre det i almindeligt vaskemiddel, da det ødelægger alle de gode egenskaber uld har. Derfor er det vigtigt, at du vasker dem i vaskemiddel, som er beregnet til uld. Hvis du kommer til at vaske dine heldragter i uld vil de med tiden blive ødelagte, og slidte at se på. Så husk at vaske uld heldragter og ulddragter lavet af bomuld hver for sig, så de som er lavet af uld kan blive ved med at være fine at se på, og rare mod barnets hud. En anden ting du skal være opmærksom på er, at man ikke må tørretumble uld, da det krymper rigtig meget. Det krymper i hvert fald et par størrelse, så hvis du kommer til at tørre tumble dine heldragter i uld, vil de højst sandsynligt komme til at passe nogle små dukker.

Pixizoo Plus

I Pixizoo har vi 365 dages returret. Det betyder, at hvis din vare stadig er i original emballage og vi stadig har den på lager, er du meget velkommen til at returnere den. Kender du Pixizoo Plus? Som Plus medlem optjener du 5% i bonus kroner på alle ordrer, du får eksklusive medlemspriser, unikke rabatkoder og altid fri fragt til pakke shop for kun 39,- om måneden. Ingen binding! Meld dig ind i Pixizoo Plus næste gang du shopper.