3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Mærke
 1. MELTON (5)
 2. POM POM (1)
Køn
 1. Unisex (3)
 2. Pige (1)
 3. Dreng (2)
Pris
 1. kr50
  kr210

Hjemmesko til børn

Står efteråret for døren? Her på siden finder du vores udvalg af hjemmesko til børn, som findes i nogle skønne farver. Vi anbefaler, at du har flere par hjemmesko til dit barn, så der altid står et par nede i dagplejen, vuggestuen eller i børnehaven. Vi forhandler de klassiske og populære hjemmesko til børn fra blandt andet Sofie Schnoor og Pom Pom.

 • Mest Populære
 • Bedst bedømte
 • Nyeste
 • Laveste pris
 • Højeste pris

Hjemmesko til børn 

Hjemmesko er uundværlige for dit barn, da de hjælper med at holde barnets fødder varme.  
Udover at hjemmesko holder de små fødder varme, så er de også skridsikre, så barnet ikke glider på de glattegulve, som der ofte er i f.eks. institutioner. Det er vigtigt, at hjemmesko til børn er komfortable, da de skal have dem på i mange timer. De fleste måneder i Danmark tillader, at børn bruger hjemmesko. Det er derfor vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten. Hjemmesko til børn forhandles i mange forskellige materialer, og her på siden finder du læder og imiteret læder. Du finder hjemmesko til børn med og uden teddyfor, som passer til overgangen mellem sommer og vinter. Teddyforet er ideelt til de kolde vintermåneder. 
     

Mangler du kvalitetsstrømper og strømpebukser? 

Vi har et stort udvalg af strømper og strømpebukser til babyer, tumlinger og større børn, som du finder her. Du vil helt sikkert, kunne finde nogle strømper som passer til vores hjemmesko til børn. Har du en baby, som kravler? Vi forhandler de populære strømper og strømpebukser med skridsikker gummi på knæerne, fødderne og tæerne. Gummidutterne er lavet af silikone uden sundhedsskadelige stoffer og fri for ftalater. Det skridsikker gummi hjælper barnet med at stå bedre fast, og skåner de små knæ, når barnet kravler og tumler. Er dit barn klar til at tage sine første skridt? Gummidutterne forhindre barnet i at falde, hvis det løber eller er lidt usikker på benene på et glat gulv. Har du et større barn? Vi forhandler også helt almindelige strømper i en god kvalitet, du kan derfor give dit barn strømper på med god samvittighed. 

Køb sko til dit barn i dag

Udover hjemmesko til børn så forhandler vi helt almindelig sko, vinterstøvler, gummistøvler, sandaler og begyndersko. Vi har sko til enhver lejlighed og årstid, du finder vores udvalg af sko her. Du finder mærker, som Angulus, Bundgaard, Pom Pom, Celavi, Sofie Schnoor mm. Det er vigtigt, uanset om det er hjemmesko til børn, vinterstøvler eller almindelig sko, at de har en pasform, som passer til dit barns fod. Der skal gerne være plads til en lillefinger mellem fodryggen og skoen. Det er vigtigt, at barnets fod kan ånde i skoen, ellers risikerer du, at dit barn får kolde og fugtige fødder.              

Køb hjemmesko til børn hos Pixizoo 

Vi forsøger altid at yde den bedste service til vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde 365 dages returret. Det betyder, at hvis din vare er ubrugt, i original emballage og varen stadigvæk findes i vores sortiment, så kan du benytte dig af 365 dages returret. Derudover tilbyder vi prismatch, det betyder, at hvis du finder en identisk vare billigere hos en af vores danske konkurrenter, så matcher vi prisen. Skulle der ske det, at din vare bliver nedsat indenfor 7 dage efter du har købt den, så kan du benytte dig af vores service prisgaranti. Det eneste du skal gøre er, at kontakte vores kundeservice. Har du spørgsmål til vores hjemmesko til børn eller andre produkter? Så kan du kontakte os på tlf. 88 88 74 15.