• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

By Klipklap Stole

By KlipKlap stol – en ergonomisk stol til både store og små børn

Den populære by KlipKlap stol, er en ergonomisk stol, specielt designet til de små. Foruden at give den rette mængde støtte giver den også en god siddekomfort. Grundet stolens lette vægt kan børnene selv flytte rundt på den og kan derfor flyttes med efter behov. Udover at forestille stole, er de samtidig helt ideelle som gå-støtte for de mindste børn der øver sig på at gå, eller som en rekvisit hvis dit barn leger te-selskab med sine dukker. Stolens ekstra lomme i siden kan bruges til opbevaring af bøger eller andre hemmelige skatte.

By KlipKlap stol er perfekte til børn i alderen ca. 0-3 år og by KlipKlap XL stol er perfekte til børn i alderen ca. 3-6 år.

Brug din By KlipKlap stol overalt i hjemmet

Skal der være ekstra lykke og fri leg i jeres hjem, bør I lade en by KlipKlap stol flytte indenfor. Den kan nemlig nemt flyttes rundt på og bruges i diverse sammenhænge. Du kan f.eks. lave et lille læsehjørne hvor dit barn kan sidde i stolen mens du læser en god børnebog inde på børneværelset, eller hvad med at give børnene deres egen plads i stuen. Her kan stolen sættes sammen med et bord, så du kan tilbringe kvalitetstid sammen med dem ved at ligge puslespil, tegne eller lave en anden kreativ aktivitet. Vi er sikre på at de vil elske det.
En by KlipKlap stol behøver ikke kun være prikken over i´et i indretningen af dit barns børneværelse – du kan bruge den lige hvor du vil. Det gør selvfølgelig også, at stolen måske skal rengøres mere end normalt. Men bare rolig – stolen er betrukket med et slidstærkt møbelstof, som er ekstra smuds – og vandafvisende, og er derfor nem at holde rent.

By KlipKlap – børnemøbler til hygge og nærvær

Foruden at skabe møbler, der stimulerer den motoriske udvikling, inviterer by KlipKlaps stol, by KlipKlap sofa og  by KlapKlap madrasser også til kvalitetstid og nærvær via leg, læsning eller afslapning mellem børn og deres forældre. Med et by KlipKlap børnemøbel investerer du ikke kun i multifunktionelle og stilrene møbler, du investerer også i glæde og minder.

Find en ergonomisk by KlipKlap stol hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi et fint udvalg af den populære by KlipKlap stol til børn. Både til de mindste og større børn. Hvis du er lige så vild med produkterne som vi er, så tøv endelig ikke med at bestille her hos Pixizoo. Vi stræber os på at være din favorit forhandler indenfor babyudstyr.
Har du spørgsmål til by KlipKlap stole serien, kan du med fordel tage fat i vores kundeserviceteam. Vi hjælper med at besvare alle dine spørgsmål.