• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
 • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
 • Lyn hurtig 1-2 dages levering
 • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (1)
Pris
Nulstil
319.00
399.00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • North Hylde - Hvid
  Bloomingville
  North Hylde - Hvid
  319.00 DKK
  Online
  Prismatch
 • North Hylde - Sort
  Bloomingville
  North Hylde - Sort
  399.00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Bloomingville hylder

Bloomingville hylde – praktisk og perfekt på børneværelset

Hos Bloomingville har man formået at skabe produkter til dit barns værelse, som ikke blot er lækre, men de danner også rammen om et univers, hvor der skal være plads til dit barns fantasi, fri leg og eventyr. En bloomingville hylde er derfor et fantastisk godt valg til dit barns værelse, hvis du er på udkig efter et produkt der vil passe ind i en moderne, og hyggelig indretning.
En bloomingville hylde er dekorativ, men ikke mindst praktisk. Den giver dig mulighed for at skabe en personlig og hyggelig ramme om dit barns værelse. Den kan bruges til billeder, tegninger i rammer, hjemmelavede kreationer der kan pynte, dit barns favorit legetøj, eller børnebøger. Kun fantasien sætter grænser!

Et personligt præg på dit hjem

Når vi taler indretning, så har farver, det rette lys og de fysiske rammer, en stor betydning for vores trivsel, og velbehag. Et rum kan være med til at skabe ro, og give os en afslappet følelse. Netop den følelse som du skal have i dit eget hjem, i alle rum.
De ting du vælger at have i dit hjem, skal derfor også give plads til dit helt eget personlige præg, og få dig til at føle dig godt tilpas. En Bloomingville hylde er derfor ikke kun begrænset til brug på dit barns værelse. Det enkle og tidløse design, gør det muligt for dig at bruge hylderne i resten af jeres hjem, og deres produkter er netop skabt for at give dig en følelse af glæde og velbehag når de får en plads i dit hjem.

Tidløst nordisk design

En Bloomingville hylde er klassisk, og stilren, og de fås i forskellige farver, former og materialer. Hvad enten dit barns børneværelse er fyldt med masser af ting i træ, natur materialer og afdæmpede farver, eller mere farverige, intense og spraglede ting - så vil du med garanti blive glad for en Bloomingville hylde.
Det enkle udtryk giver rig mulighed for at tilføje jeres helt egne personlige udtryk, som er perfekt til et børneværelse– med andre ord hylden kan være dit helt eget lærred.
Er du for eksempel på udkig efter en Bloomingville hylde der er klassisk og tidløs, og som med garanti vil passe ind i ethvert rum i jeres hjem, så vil du helt sikkert kunne lide denne North-model. Den er både praktisk og dekorativ, og kan bruges i alle rum lige fra køkkenet, til stuen eller på dit barns værelse!

Find din nye Bloomingville hylde hos Pixizoo

Har du fundet den helt rigtige Bloomingville hylde hos os, og er du blevet fristet af de lækre varer, er du altid garanteret prismatch hos os, dvs. skulle du se den vare du har udset dig, et andet sted til en billigere pris, så får du den til samme lave pris hos os! Du har desuden også mulighed for at melde dig ind i vores eksklusive kundeklub Pixizoo Plus. Her sparer du altid fragten på alle vores varer, du får medlemsfordele, og muligheden for at optjene bonuspoint på dine køb.