Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Farve
  1. GråGrå (1)
  2. SortSort (1)

Jakker til børn

Bider vinterens kulde eller skal dit barn beskyttes fra den danske sommers utilregnelighed? Jakker til børn fås i mange forskellige afskygninger, og hos Pixizoo finder du et godt udvalg af kvalitetsjakker. Hos Pixizoo fører vi produkter til alle størrelser og årstider. Så gå på opdagelse og find lige den jakke, dit barn står og mangler.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Vælg de rigtige jakker til børn

Når du vælger jakker til børn, kan du overveje hvilken lukning, der er lettest for dit barn at åbne og lukke. Mange jakker til børn er lukket med en udelelig lynlås og har et stykke stof ovenover for at holde jakker til børn tæt. Denne yderste lukning er som regel enten velcro eller knapper. Vælg den løsning, der gør, at dit barn er mindst muligt afhængig af hjælp fra voksne i for eksempel daginstitution.

Hvis dit barn kommer til at være i nærheden af trafik, for eksempel til og fra daginstitution, bør du overveje om det er vigtigt for dig, at der er reflekser på dit barns jakke.

                      

Jakker til børn og vandsøjletryk

Når du skal finde de helt rigtige jakker til børn, kan du tage et kig på vandsøjletrykket. Vandsøjletrykket viser, hvor vandtæt tøj – og i det her tilfælde jakker til børn – er. Et højt vandsøjletryk betyder, at flyverdragter er meget vandafvisende, mens et lavt vandsøjletryk betyder, tøjet er mindre vandafvisende.

Et højt vandsøjletryk betyder, at tøjet er meget vandafvisende. På den måde kan vandsøjletrykket være en hjælp til at vurdere, om forskellige jakker til børn passer til lige præcis dit barns behov. På de produkter, hvor vandsøjletryk er relevant, kan du kigge under ’Produktbeskrivelse’ for at finde ud af, om jakken kan indfri dine forventninger i forhold til vandmodstandsdygtighed.

                                    

Gør sættet komplet med huer, vanter og støvler

For at gøre vintersættet komplet, kan du også kigge på vores udvalg af huer og vanter til børn og vores udvalg af støvler. I vintermånederne når blæsten og kulden raser udenfor, kan du undgå, at dit barn får kolde ører og fingre ved at bruge huer og vanter.  Du kan se vores udvalg af huer og vanter til børn lige her.

Når du vælger jakker til børn, skal du skal samtidig have dit barns vinter- eller gummistøvler i tankerne. Vinter- og gummistøvlerne er den sidste del af vintersættet, og er med til at holde dit barn varmt. Pixizoo har et stort udvalg af sko som du kan finde her på siden.

                                               

Få fri fragt på din ordre

Vidste du, at kunder, der er medlem af vores kundeklub, Pixizoo Plus, opnår gratis fragt og en masse lækre fordele? Som medlem af Pixizoo Plus får du specialdesignede tilbud og fordele, der passer til lige præcis dine behov – om det gælder oplevelser, tøj eller noget helt tredje. Derudover får du muligheden for at deltage i konkurrencer, der udelukkende henvender sig til medlemmer. Du kan læse meget mere om Pixizoo Plus her.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte Pixizoos kundeservice på telefon 88 88 74 15 eller sende en mail til [email protected].