Spring Sale 20% EKSTRA | Kode: Spring20

Se udvalget her

Juniordyner

Er din baby vokset ud af sin dyne? Så har vi den rette juniordyne til din guldklump! God nattesøvn og komfort er vigtigt for dit barns udvikling, og derfor skal dynen også passe ordentligt. Den rette juniordyne kan være med til at bidrage til en endnu bedre søvn, og nedenfor kan du finde lige netop den dyne som passer til dit barns behov. God fornøjelse!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Hvornår skal dit barn have en juniordyne?

Det er jo ikke nogen hemmelighed at børn vokser for øjnene af en, og at det derfor bliver nødvendigt at skifte ud i børnetøj, børnesko, børneseng, dyner og alt muligt andet forholdsvist ofte. I de fleste tilfælde vil det være en nødvendighed at udskifte babydynen til en juniordyne, når dit barn er omkring 1 år gammel. 

  

Det er dog naturligvis også nogle tegn på at det er ved at være tid at finde juniordynen frem. Et typisk tegn på at dit barn er klar til en større dyne, er at dynen bliver sparket af om natten når dit barn sover. En juniordyne kan være med til at skabe en mere tryg og beroligende følelse for dit barn, fordi størrelsen og tyngden af en større juniordyne vil være bedre at putte med for dit barn. Er du på jagt efter en ny dyne til dit barn, og er du i tvivl om hvor stor en juniordyne er? Så vil målene på de fleste juniordyner typisk være 100x140 cm. Skulle du være yderligere i tvivl kan du altid læse dimensionerne i produktbeskrivelserne her på Pixizoos hjemmeside.    

    

Her hos os har vi en masse fine juniordyner af de populære mærker Quilts of Denmark, Night & Day og Soft Nordic. Når du har fundet den helt rigtig dyne til dit barn, kan du med fordel kigge på vores store udvalg af sødt junior sengetøj. Vi har junior sengetøj til enhver smag, og vi er sikre på at du kan finde noget som både du og dit barn vil blive super glade for!

   

Sommer- eller helårs juniordyne

Det kan være en vildrede at finde ud af hvilken juniordyne, der er bedst for dit barn. Udover målene på en juniordyne, kan der opstå alverdens andre spørgsmål. Det kan eksempelvis være at du er i tvivl om, hvilken slags juniordyne dit barn skal have, skal det være en der er beregnet til sommer-halvåret, eller måske en helårs juniordyne? Det kan du læse meget mere om i denne tekst. 

  

Mange af de juniordyner vi har i vores sortiment, er lavet til at sørge for at dit barn hverken har det for koldt eller for varmt når han eller hun ligger og sover, og de fungerer altså på den måde som helårsdyner. Dog kan det også være en god idé at anskaffe sig en sommer juniordyne, som er god til de ekstra varme sommernætter. En sommer juniordyne vil sikre dit barn ekstra høj åndbarhed om natten. Det er især en god idé hvis dit barn har tendens til at få det for varmt om natten. Sommerdynen vil give dit barn en god nats søvn selvom det er varmt udenfor. 

  

LÆS OGSÅ: ”Tjekliste til når dit barn skal puttes”.

  

Noget af det der er med til at regulere varmen i juniordynen er naturligvis fyldet der er indeni. Der findes mange forskellige slags dyne fyld, alt efter hvor varm eller kold dynen skal være. Hvis du ønsker en dyne til dit barn, som er bedst til de lidt koldere nætter, er moskusdun en edderdunslignende kvalitet, som giver en blød dyne der holder godt på varmen. Andre slags dyne fyld såsom gåsedun og dunfiber, er gode til at sikre en justering af dit barns kropstemperatur. 

   

Har du hørt om en Temprakon Zone dyne?

En temprakon zone juniordyne fra Quilts of Denmark, kombinerer naturen og den nyeste teknologi, som sikrer at dit barn får en mere jævn søvn og konstant kropstemperatur hele natten igennem. 

  

Dynen er fremstillet af en teknologi, som sikrer at denne dyne er et bæredygtigt valg og mindst muligt belastende for miljøet under produktionen. Dynen er Nomite mærket. Det vil sige at den eliminerer støvmider og bakterier. Det gør at den giver dit barn en mere allergivenlig søvn og langt større åndbarhed.  

  

Desuden er en Temprakon juniordyne også certificeret for at have høje krav inden for dyreetik. Fyldet i juniordynen består af 70% naturfyld, som er en blanding mellem gåsedun og småfjer. De resterende 30% af dynens fyld er nogle helt særlige fibre kaldet TempraCool. Disse fibre sikrer, at dit barn får den bedste kropstemperatur som natten. Du kan finde hele vores sortiment af juniordyner fra Quilts of Denmark her

  

Vi har styr på de seneste trends indenfor baby- og børneudstyr

Markedet indenfor baby- og børneudstyr er konstant i rivende udvikling. Der kommer hele tiden nye brands og produkter til, samtidig med at forskning og sikkerhedsregulativer stiller nye krav til eksisterende produkter på markedet. Her hos Pixizoo holder vi derfor altid en finger på pulsen, så vi med garanti er opdateret på de nyeste trends, forskning og krav. På den måde kan vi altid tilbyde dig den bedste rådgivning og de bedste produkter indenfor baby- og børneudstyr. Vi vil også altid være klar med de nyeste tendenser indenfor familieliv, samt børns leg og udvikling.    

  

På vores Instagram side kan du finde en masse fine billeder, deltage i fede konkurrencer og få gode tips til blandt andet indretning af børneværelset og få et indblik i hvilke produkter der dækker dit og dit barns behov bedst. Derudover kan du finde inspiration til aktiviteter, guides, produktanmeldelser og meget, meget mere på vores blog. Klik her og åben op for vores blogunivers.

  

Vil du have ekstra fordele, når du shopper? 

Vidste du at du har mulighed for at få endnu flere fordele ved at handle hos Pixizoo, også selvom vi altid har gode priser og tilbud? Som Pixizoo plus medlem får du nemlig altid gratis fragt, gode rabatter på udvalgte produkter, mulighed for at deltage i eksklusive konkurrencer, og så optjener du bonuspoint hver gang du køber noget hos os. Vil du vide mere? Så klik her. 

  

Køb din juniordyne her hos Pixizoo

Hos Pixizoo giver vi dig en god pris og den bedste kundeservice! Vi elsker at yde en god kundeservice og det er vigtigt for os at alle vores kunder er glade. Derfor tager vi os altid den nødvendige tid til at besvare de spørgsmål vores kunder nu måtte have. Hvis du har spørgsmål til køb af juniordyner eller brug for brug for lidt ekstra vejledning, er du altid velkommen til at kontakte vores søde og hjælpsomme kundeservice på [email protected] eller besøge os ved vores showroom på Graham Bells Vej 6, 8200 Aarhus N, så sidder vi klar til at hjælpe dig.