Crazy Days - Vanvittige priser

Kapok dyner og puder

God nattesøvn er en af de vigtigste faktorer lige fra fødslen af. Der er masser af tips til, hvordan forældre hjælper deres børn til at sove bedre, og her er de lækre og allergivenlige Kapok dyner for mange et oplagt valg. Der findes tilhørende puder, for at sikre den bedste skønhedssøvn for den lille. Så tag med os en tur til drømmeland!

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Kapok – hvad er det?

Kapok dyner er af 100% GOTS-certificeret bomuld med kapokfyld og 100% økologisk fiber, men hvad er det egentlig? Kapok er et økologisk naturprodukt, som er naturfibre fra frø-hår, som kommer fra selve kapoktræet. Nogle af de fantastiske egenskaber ved dette sengetøj er, at de er superlette, giver en silkeblød fornemmelse samt er allergivenlige. Samtidig er Kapok dynerne yderst effektive til at regulere sig efter dit barns temperatur, hvilket gør at de kan benyttes året rundt. Du kender sikkert det, at ens nattesøvn kan blive forstyrret af svedturer, som kan være yderst generende. Dette skyldes tit kunstoffer i sengen, som bl.a. syntetiske sengeprodukter. Kun det bedste er godt nok til vores små ønskebørn, så hvorfor ikke vælge en af de mange Kapok dyner, som sikrer en rar og tør fornemmelse gennem natten.

GOTS-certificeret

Alle Kapok dyner er fremstillet af 100% GOTS-certificeret bomuld med kapokfyld og 100% økologisk fiber. Derfor kan du med god samvittighed købe Kapok dyner. Her ved du altså, at der ikke kun stilles krav overfor miljøet, men samtidig kriterier til det tekniske, humantoksiske og sociale. Dette indebærer blandt andet, at blegemidler skal være baseret på ilt, hvilket vil sige, at der ingen klorblegning må benyttes. Du kan altså snildt have ro i dit sind, da der stilles ekstra høje krav til dem, der producere produktet, har rigtig gode arbejdsforhold.

Skab hygge med Kapok dyner

Danmark er kendt for hygge. Selvom sengen ofte associeres med god nattesøvn, benyttes dyner og puder lige såvel til dejlige weekendmorgenener foran flimmerkassen i stuen, hvor hverdagens stress og jag er lagt på hylden. Eller forestil dig en solrig forårsdag, hvor du og dit barn sidder og har en hyggelig stund, godt pakket ind i Kapok dyner, ude i haven, på terrassen eller i hængekøjen. Som du nok kan høre, kan Kapok dynerne benyttes til næsten enhver lejlighed og på alle tider af året. Så tøv ikke med at anskaffe dig tilbehør til sengen af Kapok, da de uden tvivl vil komme dit barns skønhedssøvn samt hyggestunder til gode. Kapok dyner fås både i baby-og juniorstørrelse med eller uden tilhørende pude, som også kan tilkøbes separat.

Køb igennem Pixizoo og spar penge

Det kan tit blive en dyr fornøjelse, hvis man vil ud og anskaffe sig produkter for en god nattesøvn til hele familien, og derfor kan du få tilbud og fordele. Som Pixizoo Plus medlem får du en lang række fordele, som gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud, optjener bonus til dit næste køb samt 4 års reklamationsret. Ellers kan du altid tage et kig i vores Pixizoo magasin, for at se produktanmeldelser, opskrifter eller bare blive inspireret i vores skønne Pixizoos univers.