Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Kasketter til børn

Mangler dit barn en flot kasket til at give skygge og beskyttelse, kan vi her hos Pixizoo hjælpe. Hos Pixizoo har vi flotte kasketter i forskellige farver og mønstre. Med en kasket der beskytter dit barn mod solens stråler, kan dit barn sikkert lege udenfor.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Beskyttelse af dit barn hud

Mange børn synes at kasketter er seje. Men udover at være seje, gør en kasket væsentlig mere. Som dig selv er huden i dit barns ansigt også meget udsat når i er udenfor. Med en kasket er det muligt at give skygge til dit barns ansigt, og beskytte det mod UV-stråler. Hvis du både ønsker beskyttelse af dit barns ansigt og nakke, har vi her hos Pixizoo også kasketter med nakkeskygger. 

 

En hat der kan bruges året rundt

At beskytte dig selv og dit barn mod solens varme stråler om sommeren er vigtigt. Men udover at huske beskyttelse mod sommersolen, er det også vigtigt at gøre det resten året. Selvom solen er gemt væk bag forårsskyer eller den står lavt en kølig efterårsdag, er dit barns hud stadig udsat for UV-stråler. De er ikke lige så stærke som om sommeren, men at beskytte sig mod dem er stadig vigtigt. Hvis det ikke for køligt og dit barn har brug for lidt ekstra beskyttelse på hovedet, kan en kasket bruges. Har du brug for tips til at beskytte dit barn i sommervarmen, kan du læse vores guide og råd om dette på vores blog.

 

Vores sortiment

I vores sortiment finde du både kasketter med den sædvanlige kasketskygge foran, men også kasketter med ekstra skygge i nakken. Fra det smarte mærke Ellesse, har vi flotte traditionelle kasketter til børn i forskellige farver. Dit barn vil helt sikkert føle sig smart og beskyttet med en kasket fra dem på. Hvis du ønsker at beskytte dit barns nakke, har vi flotte og søde kasketter fra Melton. Deres kasketter er udover skyggen foran, også udstyret med en ekstra lang nakkeskygge.