3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

Legetelte

Der er intet så skønt, som at se sit barn have det sjovt og sprudle af kreativitet og latter. Her finder du et bredt udvalg af legetelte, som er klar til at blive dit barns bedste opholdssted, når det kommer til leg og hygge. Der er bredt udvalg, hvad angår mærker, designs og farver, så det eneste der mangler nu er, at du finder netop din favorit! Se hele vores udvalg af legetelte fra populære mærker herunder.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Legetelte fra forskellige brands

Ingen mennesker er ens og det samme gælder legetelte. Her finder du et hav af legetelte fra forskellige mærker herunder Roommate, Spring Summer, Kids Concept, Bloomingville, Flexa, Summertime og Outdoor Play. De fleste legetelte er af 100% bomuld, hvor blandt andet Roomate legetelte  er af 100% økologisk bomuld og GOTS-certificeret. Der er alt fra de meget farverige, mønstrede og dekorerede til de mere stilrene og enkeltfarvede. Fælles for dem alle er, at konceptet er det samme – nemlig at skabe en hulestemning, hvor alverdens leg, afslapning, hygge og kreativitet kan slippes løs. 

  

Legetelte er indbegrebet af hygge

Legetelte har den gode egenskab, at de alle kan benyttes inde såvel som ude. Dog anbefales det at pakke det sammen efter brug, hvis det står udenfor. Legeteltene er fantastiske til at skabe en hyggelig hulelignende fornemmelse, hvor du og dit barn rigtig kan hygge jer med dyner og puder, og måske en dejlig varm kop kakao på en vinteraften eller et koldt og friskt glas hyldeblomstsaft på en sommerdag. Eller forestil dig en dag i biografens tegn, hvor dit barn og dets venner ligger med godter og popkorn imens de ser deres yndlingsfilm. Det må da siges at være hyggestunder i den bedste sendetid!  

  

Leg og læring

Legetelte er den ideelle kickstarter til leg, læring og morskab. Her er det kun fantasien der sætter grænser for, om der skal leges cowbow og indianer med vennerne, spilles et hæsblæsende brætspil eller et spil hjernevridende vendespil med familien. Samtidig er legetelte et oplagt sted at ligge og læse spændende bøger til oplæsning eller hvis dit barn er nået den alder, hvor de selv kan begynde at læse med lidt efter lidt. En ting er sikkert og det er, at mulighederne er mange! Ved leg og læring kræves det samtidig, at kroppen og hjernen får en pause, og her er de perfekte til at skabe ro omkring den lille, så dit barn kan slappe af og nyde en god lur. 

  

Køb igennem Pixizoo og spar penge

Kan du ikke få nok af tilbud og fordele? Som Pixizoo Plus medlem får du en lang række fordele, som gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud, optjener bonus til dit næste køb samt 4 års reklamationsret. Ellers kan du altid tage et kig i vores Pixizoo magasin, for at se produktanmeldelser, opskrifter eller bare blive inspireret i vores skønne Pixizoos univers.