• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • 1-3 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Jerry's Class Aktiveringslegetøj

Hvorfor aktivitetslegetøj?
Der er mange varianter af aktivitetslegetøj, og de hjælper alle med at udvikle dit barn på forskellige måder. Det praktiske ved dem er, at de kan bruges stort set overalt. De passer i pusletasken, aktivitetscentret, barnevognen, puslebordet og meget mere. De mange forskellige former, lyde, farver og mange andre ting kan hjælpe dit barn ved at stimulere guldklumpen taktilt, visuelt og auditivt. De fremmer udviklingen og læringen af dit barns sanser og motorik. Det er anbefalet at have forskelligt legetøj, så dit barn får forskellige lyde, former og indtryk.

Aktivitetslegetøj - et motorisk hjælpemiddel
Aktivitetslegetøj er godt til at styrke dit barns finmotorik og dets sanser. Der findes mange forskellige aktivitetslegetøj, som alle gavner på hver deres måde motorisk. Der er spejle, der hjælper dit barn til at se sig selv, hvilket jo er virkelig spændende! Klokker, melodier og andre ting med sjove lyde er også utrolig afslappende for dit barn, og vil derfor sikkert være et hit. Derudover er der forskellige former der hjælper deres fin motorik, da de vil have muligheden for at mærke og føle forskellige objekter og former. Forskning viser, at leg understøtter dit barn socialt, følelsesmæssigt og kognitivt. Derudover styrker det selvreguleringsevnen, hvilket påvirker deres sociale udvikling senere i livet.

Aktivitetslegetøj kan også bruges mange steder og i mange situationer. Både ved aktivitetscenteret, i skråstolen eller barnevognen. 

Læring igennem leg
Det bliver stadigt mere og mere populært at lære igennem leg. Dertil er det meste legetøj, og især aktivitetslegetøj, der bliver udviklet i dag, jo også udviklet til det formål at promovere læring igennem leg. Dette koncept følger dit barn i det meste af deres rejse, og det er derfor også vigtigt, at legetøjet kan følge med dit barns udvikling. Aktivitetslegetøj har altid været en rigtig god ting at lære igennem for din lille pusling, og så kan det virke utrolig beroligende for dem samt lede deres tanker hen på noget andet. I de første måneder kan dit barn ikke rigtig gribe fat i noget endnu, og deres syn er meget sløret, derfor er farverige ting en rigtig god måde at fange deres opmærksomhed på, da de hovedsageligt kun ser stærke kontraster. Det er også det, der bedst fanger deres opmærksomhed i de første måneder.

Køb dit legetøj hos Pixizoo
Hos Pixizoo er udvalget af legetøj til dit barn i top, og I finder med sikkerhed det dejlige stykke aktivitetslegetøj, som i mangler. Hvad enten i søger spejle, dejlige melodier eller sjove former eller måske det hele i ét. Og hvis I undrer jer over, om der er specifikke legetøj, der passer til bestemte aktivitetscentre. Så bare rolig fordi det meste aktivitetslegetøj passer til de fleste aktivitetscentre, hvis ikke alle, derudover kan legetøjet jo også bruges andre steder, det er helt op til jer. Hvis I finder et produkt billigere andetsteds, så tilbyder Pixizoo prismatch, og giver jer derfor produktet til samme pris!