• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Hape Puslespil

Puslespil

Hos Pixizoo finder du et bredt udvalg af puslespil til børn i forskellige sværhedsgrader som passer til børn i forskellige aldersgrupper. Hos Pixizoo kan du få puslespil helt ned til 5 brikker, som er ideelt til de allermindste. 

Puslespil til børn på 1 år

Puslespil til børn på 2 år

Puslespil til børn på 3 år

Puslespil til børn på 4 år

Puslespil til børn på 5 år

Puslespil med mange brikker brikker er ideelle til at samle familien rundt om spisebordet. Det gode ved dem er, at man bare kan stoppe og så begynde igen senere på dagen, eller næste dag. Uanset antallet af brikker er puslespil til børn gode til at lade barnet fordybe sig, og træne koordinationsevnen, hvilket vil gavne dem i skolen. 

 

Mange motiver, farver og sværhedsgrader

Start med et puslespil med få brikker og lad dit barn bevæge sig stille og roligt op ad stigen med sværhedsgrader, når barnet føler sig klar til det. Selv som voksen kan man have gavn af at samle puslespil og hvis det kan være lærerigt for os, så vil det helt sikkert også udvikle dit barns færdigheder.

 

I vores udvalg af puslespil til børn finder du flere varianter i forskelligt materiale. Til små børn findes der puslespil i træ med få brikker og med små håndtag. De små håndtag gør det nemmere for dit barn, at gribe om brikken og placere på en plade af træ, hvor der er udskæringer som brikkerne skal placeres i.

Det lille barn kan begynde meget tidligt med at samle nogle af de lette puslespil, og så bevæger man sig ellers bare op og kommer flere brikker på.

 

 

Puslespil til  børn og voksne 

 

Børnepuslespil for de mindste

Puslespil er utrolig lærerigt for det helt lille barn, da det virkelig kan hjælpe deres hånd-til-øje-koordination samt deres finmotoriske evner.

 

Fra barnet er omkring 1 år kan det begynde at lave meget simple knoppepuslespil, hvor der på brikkerne sidder små knopper/dutter på, som barnet kan gribe fat om. Det lille barn kan bruge lang tid på at sætte brikker korrekt sammen og derved styrkes både evnen til at holde fokus samt at kunne fordybe sig. Det er ligeledes en god måde for mor og barn at skabe god interaktion, nærvær og kvalitetstid, når man tager sig tid til at lægge et puslespil sammen.

 

Puslespil kan ligeledes være med til at skabe en helt meditativ effekt for de små børn. Det kan virke afstressende, beroligende samt styrke deres tålmodighed. Barnets problemløsningsevner vil ligeledes blive trænet, da øjet og hjernen sammen prøver at finde den løsning der giver bedst mening. Derved kan man sige, at der er mange gavnlige effekter for både børn og voksne ved at lægge puslespil.

 

Puslespil for de mellemste

Til de ældre ældre børn på omkring 4-5 år anbefaler vi puslespil med lidt flere brikker. Vi har puslespil til de mellemste med 3x49 brikker i forskellige motiver fra brands som Ravensburger, Melissa and Doug og Educa. 

 

Puslespil for hele familien


De kolde triste dage behøver ikke at være så triste, som de plejer. I kan nemlig underholde hele familien med et godt puslespil. Hos Pixizoo har vi puslespil med 1000 brikker, 500 brikker og helt ned til 5 brikker, som er underholdende og lærerige for både børn og voksne i alle aldre.

 

Puslespil med på farten

Skal i hele familien afsted i sommerhus, så er det en oplagt mulighed at tage et puslespil med. Det fylder ikke meget, er nemt at have med i bilen og giver underholdning i mange timer. Skal børnene hen til bedsteforældrene og har de brug for lidt sjov og leg, så er puslespil ligeledes et oplagt legetøj at have med. Der findes også puslespil, som kan foldes sammen og ikke fylder så meget, så de også kan komme med på de lange flyrejser, togrejser eller bilture, hvor det er dejligt som forældre at have noget stillesiddende legetøj med som kan underholde længe.

Med et puslespil har børnene noget konstruktivt og lærerigt at give sig i kast med.

 

 

Puslespil i gave

Mangler du en god gaveidé til et barn du kender? Om end det er fødselsdagsgave, julegave eller en helt anden slags gave, så er puslespil en god mulighed for at glæde det lille barn. Der findes et hav af forskellige motiver, så der vil helt sikkert også være et puslespil, som falder lige netop i dit barns smag. Der kan fx nævnes Paw Patrol puslespil, Gurli Gris puslespil og Disney-prinsesse puslespil, som alle er meget populære blandt de små børn.

Har du et større barn som du gerne vil glæde med et puslespil i gave, så er puslespil med 500 brikker eller puslespil med verdenskort en rigtig god mulighed for at sætte de store børns hjerner lidt i blød. Man kan jo sagtens dele det op over flere dage.

Puslespil er ligeledes en god pakke kalendergave eller adventsgave, da de fås i mange forskellige størrelser og prisklasser. Så tvivl ikke med at give børnene i familien et godt puslespil i gave. 

 

Hvorfor er puslespil godt for børn?

Puslespil er et gammelt og meget populært legetøj - Med god grund!

Ordet ‘puslespil’ stammer oprindeligt fra det engelske ord ‘puzzle’, som betyder gåde. Når man har lagt et puslespil korrekt, har man altså løst en gåde. Men puslespil er ikke kun underholdning. Det er også med til at forbedre mange at de kognitive evner, som fx koordinationsevnen, evnen til at skabe overblik samt genkendelse af mønstre. 

 

Puslespil er ligeledes gode til at forbedre finmotorikken hos børn i alle aldre. De lærer at gribe fat om de små brikker samt at sætte dem korrekt sammen, så de passer i det store billede. Børnene lærer at sammensætte mønstre, skelne mellem farver samt at bruge deres logiske sans.

 

Du kan sagtens få puslespil til iPad, dog vil det ikke gavne på samme måde som et fysisk et, da du giver dit barn noget håndgribeligt, som de kan tage op og føle på. Dette giver dem muligheden, for at kunne mærke forskellen på de forskellige brikker, og ikke kun se den. Derved stimulerer man altså flere af deres sanser, som i sidste ende vil hjælpe deres udvikling.

Er puslespil ikke lige jer, men elsker at samles rundt om bordet for lidt hygge? Så tilbyder vi også mange forskellige fantastiske spil, hvor I med sikkerhed finder jeres vinder, om dette så skal være vendespil, kortspil eller brætspil.

 

 

Køb puslespil til børn hos Pixizoo

Hos Pixizoo arbejder vi altid på, at I kan få lige det i går og mangler, til hygge med familien. Derfor tilbyder vi en lang række gode spil til fantastisk skarpe priser. Vi vil godt sikre os at de forbliver skarpe, derfor tilbyder vi prismatch således får du altid dine spil til den billigste pris. Prøv vores Pixizoo plus medlemskab, der giver en lang række fordele.