• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • +30.700 Bedømmelser på Trustpilot | 4,6/5 Rating
SPRING SALE | Spar op til 50% og flere lækre rabatkoder

Hape Legekøkken

Hvem er Hape egentlig?

Hape er den største producent i verden når det kommer til legetøj af træ - og deres legesager er et naturligt valg, hvis du er på udkig efter trælegetøj, som er lavet med omtanke for både dit barn og for miljøet. Alle Hape produkter er nemlig fremstillet af bæredygtige og naturlige materialer, som f.eks. bambus, og med stor bevidsthed både socialt og økologisk.

Hapes mission er at skabe legesager, som giver inspiration til dit barn når det er legetid, men også med et fokus på at lære og udforske verden - samtidig føler Hape et stort ansvar når det kommer til det forretningspraksis, så de efterlader verden i en bedre stand, end da de modtog den. Af samme årsag bruger de netop mange midler og ressourcer på at være på forkant med udviklingen indenfor bæredygtige og vedvarende materialer.

Hape legekøkken på Pixizoo

Her på siden finder du et lækkert udvalg af de lækre og miljøbevidste produkter, ikke mindst så er der garanteret et Hape legekøkken, som kunne være helt perfekt til dit hjem. Der følger normalt meget ekstra udstyr til et Hape legekøkken, så dig og dit barn rigtig kan gå på oplevelse i den gastronomiske verden.  Det kunne være i var ude efter det klassiske starter Hape Legekøkken, som Delecious Memorie.Eller hvis i for alvor har tænkte jer at lave det helt store madlavningsprogram, så kunne det være i skulle kigge på det flotte Hape legekøkken, Multi-function.

Hvorfor vælge Hape legekøkken?  

Hape har altid dit barn i fokus når de designer legetøj, dette gør sig især også gældende når det kommer til dit Hape Legekøkken. Alt Hapes legetøj er produceret med henblik på at øge og stimulere børns udviklingsmæssige færdigheder, både socialt, sensorisk, fysisk og følelsesmæssigt. Derfor vil dit barn også elske, når du er med til at tage del i køkkenlegen. Hape ønske er at producerer legetøj, som dit barn vil elske, og du som forælder ved du kan stole på.
                

Pixizoo sender live

Vil du gerne holdes opdateret på, hvad der sker indenfor børneverden? Så følg Pixizoo på Facebook og følg med på vores live stream, når Ivalo fra Pixizoo viser det sidste nye børneudstyr frem. Der bliver bl.a. vist legetøj, dyner, opbevaringsbokse, lamper, bayalarmer m.m. Derudover bliver der også holdt en konkurrence, hvor man kan vinde de produkter som bliver præsenteret.

Har du yderligere spørgsmål til de fine Hape legekøkkener, eller andre spørgsmål så kan du også læse mere under kundeservice, som du finder her. Det er også muligt at ringe til kundeservice på 88 88 74 15.