• Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024
  • Fragt 29,- | Gratis ved køb over 499,-
  • Lyn hurtig 1-2 dages levering
  • Vi bytter julegaver til 31. Jan 2024

Micki Legekøkken og legemad

Støtter barnets udvikling 

Børn er nogle nysgerrige små væsner, og de er meget opmærksomme på, hvad der sker i deres omgivelser. Det er de voksnes verden, som er den største inspiration for barnets leg. De observationer om denne verden, de gør sig, bruger de i deres leg, og det er meget vigtigt. For det er gennem legen, at de udvikler sig både fysisk, motorisk og socialt. Legetøj, som efterligner de voksne verden, støtter derfor barnets naturlige udvikling. Et legekøkken er perfekt til dette. Barnet kan nemlig lege i et legetøjskøkken, at det laver mad, bager, vasker op - ja kun fantasien sætter grænser.

 

Et stort sortiment af legekøkkener 

Vi har et stort sortiment af legetøjskøkkener i god kvalitet. De findes i mange designs og varianter. Vi har bl.a. det klassiske BRIO komfur, som du sikkert også havde, da du var barn. Vi har det populære Kidkraft legekøkken af træ, der indeholder køleskab, fryser, mikroovn, ovn, vask og skab. Og vi har også legekøkkener af plastik som f.eks. Dantoy. Tag et kig på siden, der skal nok være et legekøkken, som lige præcis opfylder jeres behov og falder i jeres smag!

Er du interesseret i mere fra BRIO? Her hos Pixizoo har vi et stort udvalg - Der er sikkert en hel masse legetøj, du kan genkende fra din egen barndom.

 

Masser af tilbehør!

Vi har et kæmpe udvalg af legemad til legekøkkener. Legen bliver ved med at udvikle sig med ny legemad. Forestil dig hvor fint et legetøjskøkken, dit barn kan få, hvis barnet kan skære lækker frisk frugt, lave en god kop kaffe, servere eksotisk sushi, eller lave en mesterlig kagedej med den fineste lille røremaskine.

Vi har også et stort udvalg af tilbehør til legekøkkener. Den lille mesterkok kan f.eks. iføre sig et flot forklæde. Legen kan også hurtigt forvandle sig til en sjov indkøbstur med et kasseapparat.