Crazy Days - Vanvittige priser

Løbehjul

Løbehjulet har de sidste mange år været populært blandt børn – og med god grund!
Et fantastisk alternativ til cyklen, og perfekt til når dit barn skal have fart over feltet. Samtidig er det nemt, praktisk og sjovt at have med sig på farten, og det er oplagt for både børn og voksne. Du har et hav af muligheder lige fra det klassiske løbehjul til de nyere elektriske modeller.

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Det klassiske valg
Skal dit barn have muligheden for at suse rundt, og samtidig få motion – så er løbehjulet perfekt. Det er super godt at have stående enten i haven, i cykelkælderen, eller foldet sammen i bagagerummet i bilen – så dit barn altid har mulighed for at være på farten og suse rundt, uanset hvor I befinder jer.
Et klassisk løbehjul fra  My Hood
 vil være et godt valg til dit barn fra omkring 4-5 år, og er en perfekt måde at få motion og bevægelse, ind i hverdagen – samtidig med at det er sjovt. Gåturen hjem fra skole kan fx pludselig gøres sjov med et løbehjul. Er dit barn optaget af at lave tricks og grinding, og er mere øvet – så vil dette trick løbehjul være perfekt til dit barn!

Fart over feltet for de små
De fleste børn ser op til de ældre og seje børn som suser rundt på løbehjul , og er man stadig ikke helt så sikker når det gælder balancen– kan det være svært at skulle styre et 2-hjulet køretøj. Men ingen skal holdes udenfor når det gælder sjov leg! Her er fx det 3-hjulede løbehjul fra Puky helt perfekt til dit yngre barn, som gerne vil være med, og det er en fantastisk måde at få øvet balancen på – inden man tør begive sig ud på eventyr på kun 2 hjul. Når dit barn bliver øvet og mere stabil, kan man opgradere til et klassisk løbehjul med 2 hjul.

Elektrisk og miljøvenligt
I takt med at vi i verden er blevet mere miljøbevidste, er vores fokus på grøn trafik også kommet mere frem i lyset. Den elektriske version, nemlig el-løbehjulet er blevet meget populært, og med god grund! Her får du det nyeste, smarte og miljøbevidste valg på markedet – og er samtidig en god familieinvestering. 
Dette løbehjul passer både til dit store barn, nærmere bestemt teenager (fra 15 år) og til dig selv, og gør det perfekt at have stående derhjemme, som et ekstra transportmiddel. Vælger du denne version skal du være opmærksom på en række lovpligtige krav og sikkerhedsanvisninger som skal følges fra Rådet for sikker trafik. Og uanset alder skal man altid huske cykelhjelmen når man suser afsted på to eller tre hjul.


Et stort udvalg hos Pixizoo

Hos Pixizoo har vi et stort udvalg af løbehjul, og helt sikkert også et som passer lige til dit barn, dig og familien. Vi har forskellige modeller til alle aldersgrupper –fra de helt små til de ældste.
Vi står altid klar til at guide og hjælpe dig så du får lige præcis det rigtige til jer. Vidste du at du kan få gratis fragt som pixizoo plus medlem? Og derudover får du muligheden for at optjene bonuspoint, og få eksklusive medlemstilbud – kun for medlemmer.