Spar 20% på Outlet | Kode: Outlet20

Madpakketid

En madpakke er en vigtig del af dit barns hverdag, og skal derfor ikke være en alt for kedelig og slatten oplevelse, men derimod noget man ser frem til. Her på siden finder du et stort udvalg af smart tilbehør, der er med til at gøre den lidt sjovere og spændende. God fornøjelse med at finde det helt rette tilbehør til den hyggelige madpakketid, der passer til netop dit barn og dets behov. 

  • Mest Populære
  • Bedst bedømte
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris
Side:
  1. Side 1 af 2

Side:
  1. Side 1 af 2

Hvorfor er det rette madpakke-tilbehør vigtigt? 

Madpakketiden er den tid på dagen, man som barn gerne skulle se frem til og glæde sig til. Dette kræver dog en lille indsats af dig som forælder, for at gøre madpakken til en god oplevelse for barnet. I denne moderne tid, er der kommet en masse forskelligt tilbehør på markedet, der hjælper med at holde den frisk og lækker, så den bliver lidt mere eksklusiv og appetitlig at have med. Det rette tilbehør gør også, at man som barn får mere lyst til at spise sin mad. Det er altså derfor vigtigt at have det helt rigtige grej, så alle er glade og tilfredse med sin madpakke. 

Udover madkasser til børnehave- og skolebørn, har vi også et fint udvalg af madbøtter og madbægre til babymad, grød og mos - se f.eks. vores udvalg af babymoov madbøtter. Derudover har vi også doseringsbøtter til modermælkerstatning og brystmælksflaske til brystpumpe

 

Få inspiration til indholdet i dit barns madpakke 

Madpakketiden er også den tid på dagen, hvor barnet sandsynligvis har behov for fornyet energi, blandt andet med hjælp fra madpakken og dens indhold. Derfor er det også vigtigt, at man som forælder tænker over, hvad man putter i af godter, da disse jo helst skal være sunde og nærende for barnet. Hvis du er løbet tør for sjove og sunde idéer til indholdet, er der en masse hjemmesider med opskrifter, der kan afhjælpe problemet og dermed være med til at give dit barn en god oplevelse. I vores Pixizoo Magasin har vi også nogle lækre opskrifter, der kan hjælpe lidt på inspirationen. Du finder dem her.     

 

Kreativ og sjov mad

Hvis du måske har problemer med at få dit barn til at spise sin mad, eller blot selv synes indholdet er ved at blive for ensformigt og kedeligt, kan du overveje at gøre den mere fantasifuld. Dette kan du for eksempel gøre ved at lave maden om til sjove og eventyrlige dyr, så barnet syntes det er meget sjovere at skulle spise sin madpakke. Skær for eksempel derfor rugbrøden ud i sjove motiver eller sæt frugten sammen til små søde figurer – dit barn vil helt sikkert elske det og vil måske ligefrem komme til at glæde sig til frokosten.  

 

Køb dit tilbehør hos Pixizoo.dk 

Her hos Pixizoo.dk har vi et bredt udvalg af lækkert og praktisk tilbehør til madpakken til gode priser. Skulle det ske, at du finder varerne til billigere priser, kan du benytte dig af vores prismatch og derved få dem til den billigste pris. Vi tilbyder også hurtig levering, så du får dine bestilte varer i løbet af nogle dage, så du hurtigt kan komme i gang med at lave noget lækkert mad til dit barn. Har du yderligere spørgsmål, skal du være velkommen til at benytte dig af vores kundeservice.