CYBER WEEK! Shop de gode tilbud her >

Lagerstatus
 1. På lager (9)
Pris
 1. kr549
  kr1993

Misioo boldbassin

Misioo boldbassin er det helt store hit lige nu hos mange børnefamilier. Og med god grund, for de formidable Misioo boldbassin giver anledning til mange timer sjov leg for dit barn. Tag et kig i vores spændende udvalg, og se om der ikke skulle være noget, der frister.

 • Navn: A-Z
 • Navn: Z-A
 • Pris: Høj-Lav
 • Pris: Lav-Høj
 • Bedst bedømte
 • Mest Populære
 • Største besparelse

Smagfuldt og funktionelt interiør 

Virksomheden bag produktet har virkelig gjort en genistreg ved at skabe noget, som virkelig hitter hos børn, pakket ind i et helt igennem henrivende design. 

Misioo boldbassin rund er uden tvivl den mest klassiske udgave. Runde former er uhyre smukke, men kan også være vanskelige at inkorporere i hjemmets øvrige indretning uden at fylde rigtig meget. Men så har vi Misioo boldbassin firkantet. En udgave, der er enormt praktisk, da den nemmere kan indgå i et rum, hvor du kan udnytte rummets plads ved eksempelvis at stille den i hjørnet. 

Misioo boldbassin findes altså i flere størrelser, former og farver. Men ens for alle er, at de er holdt i neutrale farver, og i et tidløst design, så de passer ind i enhver indretning i hjemmet og på børneværelset. Husk, at du også kan købe ekstra kugler til dit boldbassin. Misioo plastikbolde til bassinet findes i alverdens farver, og I kan således tilføje de farver til boldbassinet som I ønsker. 

      

Misioo boldbassin sikrer underholdningen

Findes der egentlig noget bedre for børn, end at kunne tumle rundt i et boldbassin? Måske husker du selv, fra da du var barn, hvordan det var at lege i et. At kunne begrave hele kroppen ned under alle plastikkuglerne, og ligge dér, helt stille og mærke tyngden fra de mange bolde. Eller når man så prøvede at bevæge sig og mærke modstanden.

Misioo boldbassinet stimulerer barnets udvikling gennem bedre motorik og sansefornemmelse. Dit barn kan faktisk bruge boldbassinet helt fra fødslen, så længe der er en voksen til stede. Vi anbefaler dog ikke, at du fylder bassinet helt op, hvis der skal en nyfødt ned i bassinet.  

         

Misioo boldbassin er fuldstændig sikkert for dit barn at lege i

Misioo boldbassin er lavet af lækkert og blødt skum betrukket med et betræk bestående af 95 % bomuld og 5 % elastan, der kan nemt tages af og vaskes. Produkterne er Oeko-Tex standard 100 og BPA fri. Bassinet og boldene er CE godkendte, og du skal derfor ikke være den mindste smule nervøs ved at lade dit barn undersøge bassinet med både mund og hænder.  

                    

Hvilke fordele får jeg ved at handle ved Pixizoo?

Vi elsker glade og tilfredse kunder, så derfor vil vi gerne yde den bedst mulige kundeservice. Derfor vil du som kunde hos os altid kunne finde den bedste pris. Så er du ude efter et Misioo boldbassin tilbud er du kommet til det rette sted. Står du for eksempel og skal købe stort ind hos os, har du mulighed for at benytte dig af vores uforpligtende tilbud. Alt du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular, også vil vi give dig et helt personligt tilbud. 

Derudover kan vi også tilbyde dig prismatch, så du er sikret den bedste pris hos os. Det vil altså sige, at finder du en identisk vare til en lavere pris hos en af vores dansk-ejede konkurrenter, vil vi gerne matche deres pris. Du kan læse mere om vores prismatch og betingelser for prismatch lige her.