Crazy Days - Vanvittige priser

Nederdele til børn

Står du og mangler en nederdel? Har du en pige, som elsker at gå i nederdel? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har et varieret udvalg af nederdele til børn. Her finder du både plisseret, strut og nederdele i flere lag. Du finder både nederdele til børn i et simpelt udtryk, med print og med mønster. Vi forhandler mærker som Name It, Gro og Sofie Schnoor

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Nederdele til børn  

Har du en selvstændig pige derhjemme? Og har hun sin helt egen mening? Hvis det lyder bekendt, så genkender du måske morgen-situationen, hvor du har lagt tøj frem til hende, og det eneste hun har lyst til at have på, er en nederdel. Vi forhandler nederdele til børn i materialerne økologisk bomuld og polyester, og der vil helt sikkert være en, som falder i din og ikke mindst din datters smag. Vores nederdele til børn har nogle fine detaljer, som passer til en helt almindelig dag i børnehave, til dans eller til en fødselsdagsfest.  

    

Har du husket at købe strømpebukser? 

Der er ingen tvivl om, at nederdele til børn er elegante og rigtig søde, men det er ikke altid, at de er lige praktiske. I de kolde vintermåneder kan det godt være koldt med nederdele til børn, hvis de ikke har de rette strømpebukser på. Vi har et stort udvalg af strømpebukser, og du blandt andet finder strømpebukser i uld. Ulden vil holde dit barn varmt i de ekstra kolde måneder. Uld går ind og varmeregulerer dit barn, alt efter om dit barn har det for koldt eller for varmt. Du kan derfor give dit barn uld på både sommer og vinter. Udover uld forhandler vi strømpebukser i materialerne bomuld og bambus viskose. Strømpebukserne findes i mange forskellige farver, og du vil helt sikkert finde nogle strømpebukser, som matcher vores nederdele til børn. Du finder vores udvalg af strømpebukser her.

    

Vi har et stort udvalg af kjoler     

Står du, og mangler et alternativ til vores nederdele til børn? Et godt bud er vores fine og klassiske kjoler. Du finder både lange og korte kjoler med og uden ærmer, så de passer til enhver sæson og anledning. Kjolerne findes i nogle skønne farver, og du vil helt sikkert finde en, som falder i din og din datters smag. Vi forhandler kjoler helt ned til størrelse 50 og op til 8 år. Kjolerne findes i materialerne bomuld, uld, viskose og økologisk bomuld. Kjolerne passer til enhver anledning, du finder både hverdagskjoler, festkjoler, sommerkjoler mm.      

   

Køb nederdele til børn i dag hos Pixizoo 

Har du set, at du kan optjene bonuskroner ved køb af blandt andet nederdele til børn, som kan indløses ved næste køb? Du får en række fordele som Pixizoo Plus medlem. Du får gratis fragt på alle varer til pakkeshop, fordelagtige medlemstilbud kun til dig, 4 års reklamationsret, fordele hos vores samarbejdspartnere, konkurrencer – kun for medlemmer, der er hele tiden nye fordele på vej, og der er ingen binding. Det koster 39 kr. om måneden at være Pixizoo Plus medlem, og du kan læse mere om vores Pixizoo Plus Medlemskab her. Har du hørt om Pixizoo Care? Vi vil gerne hjælpe og støtte, hvor vi kan. Børn ligger os meget på sinde, derfor støtterm og hjælper vi udsatte børn. Vi har blandt andet sponsoreret legetøj til radiologisk afdeling på Odense Hospital, doneret babyudstyr til Dansk Flytningshjælp, Børnecancerfonden, vi støtter Danske Hospitalsklovne mm.