3for2 på Tiny Republic | Billigst Gratis | Kode: TR3for2

partnere

 

 

Velkommen til Pixizoo!

 

Pixizoo er et samarbejde mellem brødrene Karl Mark og Jesper Mark samt deres gode kammerat Anders Kobberup.

Idéen til Pixizoo opstod, da rollen som forælder fik Jesper til at indse, at branchen med baby- og børneudstyr havde plads til forbedring.

Med erhvervserfaringen fra en tidligere onlinebutik med broderen Karl, gik arbejdet igang.

 

 

Det mundede ud i butikken Pixizoo, der åbnede på Agerøvej 25 i Tilst i januar 2014, og kort efter webshoppen pixizoo.dk. Sidenhen er butikken rykket til Skejby på Graham Bells Vej 6 i Skejby.

Nu havde kunderne både en fysisk butik, hvor de kunne se varerne og få personlig rådgivning, men også en stærk webshop, der på kort tid blev en af Danmarks største netbutik med børneudstyr.

 

Pixizoo står for god kundevejledning i øjenhøjde. Alle tre samarbejdspartnere er selv fædre, så de ved præcis, hvilke tanker, ideer og spørgsmål nybagte forældre måtte have.

 

 

"Det er vigtigt for os, at det er nede på jorden, og at vi er på bølgelængde med vores kunder. Når vi eksempelvis har videoanmeldelser på nogle produkter, så laver vi det selv i butikken og ikke i et studie med skuespillere", siger Jesper Mark.

 

  

Det er vores klare målsætning hele tiden at udvikle og tilpasse Pixizoo til vores kunders behov og ønsker, og altid være med på de nyeste trends og tests. En anden, og mindst lige så vigtig målsætning er, at vi vil give alle vores kunder en enestående oplevelse, både før og efter køb. At være en børnefamilie vil for mange betyde en mere hektisk hverdag, hvor der er mange gøremål, og derfor skal det være nemt, uproblematisk, overskueligt og hurtigt at handle hos Pixizoo.

Målsætningen for Pixizoo er derfor ganske enkel. Kunderne skal have den bedste oplevelse og den bedste service - hver gang!

 


Anders, Jesper og Karl

 

 


 

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

 

Nybagte eller rutinerede forældre?

 

At blive forældre, uanset om det er første, anden, tredje eller fjerde gange, er en helt ubeskrivelig og fantastisk oplevelse. Men samtidig er det også en stor omvæltning, der vender op og ned på den kendte hverdag. Der er pludselig en masse beslutninger og holdninger, der skal tages stilling til.

 

Samtidig skal der investeres i baby- og børneudstyr. Dette kan være lidt af en jungle at finde rundt i, for hvad har man brug for? Selvom du ikke længere er nybagt forælder, vil der stadig være udstyr, der skal indkøbes og/eller udskiftes. 

 

Hos Pixizoo ved vi, at det kan være svært at finde hoved og hale blandt de mange mærker, modeller og produkter. Derfor vil vi med glæde hjælpe dig med at finde frem til det/de produkter, du ønsker og har brug for. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at gøre det så nemt og overskueligt for dig og sørge for, at det bliver en rigtig god oplevelse fra start til slut.

 

Stort udvalg og mange populære mærker

 

For at være sikker på, at du finder præcis det produkt, der passer til dig og dit barn, har vi hos Pixizoo er stort udvalg med mange af de mest populære produkter og mærker på markedet. Vi har bl.a. BabyDan, Sleepbag, Leander, Sebra, LEGO, Stokke, Trip Trap, Lamaze, Baby Jogger, BRIO og mange, mange flere.

 

Vores store udvalg sikrer, at du kan samle alle dine køb ét sted - også når den helt store babystartpakke skal købes. Derudover har vi prismatch og prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at hvis du finder varen billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen - uanset om det er børnetøj, legetøj, barnevogn eller autostol.

 

I Pixizoo butik macther vi priserne på Pixizoo.dk - på Pixizoo.dk tjekker vi dagligt konkurrenternes priser på mange tusind varer for at sikre dig den bedste pris. Butikken prismatcher selvfølgelig Pixizoo.dk, gør blot personalet opmærksomme hvis I har set en vare billigere på hjemmesiden.

 

Du kan i ro og mag søge og finde frem til netop de produkter, du og din familie har brug for. For at gøre det overskueligt og nemmere for dig at finde frem til det rette produkt, har vi forskellige måder, du kan søge efter varen på. Du kan vælge et se et specifikt mærke, eller du kan bruge vores søgefunktion, hvor du kan afgrænse søgningen, alt efter hvilke ønsker og behov du har.

 

Råd og vejledning om køb af baby- og børneudstyr

 

Hos Pixizoo gør vi meget ud af, at du får den rette hjælp og vejledning, så du føler dig klædt på til at vælge de rigtige produkter til dig og din familie. Derfor har alle Pixizoos medarbejdere i butikken og kundeservice den erfaring og viden, der skal til for at give ordentlig vejledning omkring køb, brug og vedligeholdelse af produkter til børn.

 

Skulle du have spørgsmål til køb, brug eller vedligeholdelse, er du altid meget velkommen til at kontakte os - på telefon, via mail eller kom ind i Pixizoo Butik. Der findes ingen "dumme spørgsmål", og alle henvendelser bliver taget seriøst!

 

Udvikling og nye trends indenfor baby- og børneudstyr

 

Der sker stor udvikling på markedet inden for baby- og børneudstyr. Der kommer hele tiden nye produkter og brands til, mens forskning og sikkerhedsregulativer stiller nye krav til ældre produkter. Derfor holder vi hos Pixizoo en finger på pulsen og holder os opdateret på de nyeste tests, sikkerhedskrav og forskning. På den måde kan vi altid tilbyde dig de allerbedste produkter og rådgivning. Ligesom baby- og børneudstyr vil vi også altid være klar med de nyeste trends og tendenser inden for familieliv, samt børns leg og udvikling.